.

.

torsdag den 31. december 2015

Månedlige opsummering: Hastige december
Dette var december for mig: I år har december ikke ligefrem været en magisk måned. Sidste år stod den på ren julehygge og skønne minder med venner og min familie. I år har december været en anonym måned. Den var der ligesom bare, og selvom dagene blev talt ned på kalenderlyset i køkkenet, kiggede jeg ikke på det. Jeg var omgivet af fagbøger om mobning, digital mobning og unges trivsel på nettet. Når jeg ikke skrev bachelor, arbejde jeg fuldtid som vikar i en skøn børnehave, hvor jeg drømmer om at få arbejde, når jeg er færdiguddannet (OG DET ER JEG OM HALVANDEN UGE!!!). 
Bacheloren har slugt al min tid, og den har taget min læselyst fra mig. December er en måned, hvor mit sociale liv har været i børnehaven på arbejde, og ellers har jeg siddet foran computeren og skrevet side efter side. Mark har lavet maden, gjort rent og støttet mig i at være så engageret i begge dele i drømmen om et fremtidigt arbejde. Bacheloren har taget min tid fra jer, og jeg er så glad for endelig at være tilbage. Den mundtlige eksamen frygter jeg faktisk overhovedet ikke! Vel er jeg nervøs, men jeg føler faktisk, at jeg har styr på denne eksamen, fordi det er MIG, der er eksperten på min opgave.
December bød på den første jul som ægtefolk, og trods travlhed, bachelor og arbejde, har det været stunder med kys, put og romantik. Mark har holdt jul ved mig, og jeg elsker tanken om, at vi fra nu af skal dele denne skønne højtid!
December har været der, og den forsvandt lige så hurtigt, som den kom. Ikke desto mindre har det været en måned, hvor jeg har nået meget, og jeg glæder mig til januar, der byder på endnu flere eventyr!


I december læste jeg: 2 bøger. Og jeg lyttede til 2. Så teknisk set er det vel 4? De 2 læste bøger har været dejlige, og den, der er lyttet til, var forfærdelig. Ikke desto mindre er jeg stolt over, at det er blevet så "mange" bøger taget i betragtning hvor lidt tid, der har været sat af til lystlæsning... 

Decembers bedste bog: Der er ingen tvivl! Det er "Geminiderne" af Nanna Foss! Jeg har ventet på den bog så længe, og den levede op til ALLE forventninger. Nu går jeg og venter på den næste i serien, og det er lige ved, at jeg tæller ned... Den var FANTASTISK! 


 
Decembers mest skuffende bog: Jeg fortryder virkelig, at jeg har lyttet til denne bog, men det skulle jo gøres... Jeg har læst/lyttet til "Gustav: Mit sande jeg", der handler om reality-stjernen Gustav. Anmeldelsen af denne bog er endnu ikke skrevet, og jeg er i tvivl om, om det nogensinde kommer til at ske. En flad fornemmelse og en flad bog, der bruger sine dyrebare sider på bagtaleri og grimme ord om andre kendisser. Den kan ikke anbefales på nogen måde!
 

Hvad byder den kommende måned på?: Januar betyder nye forandringer og en ny start i det lille hjem. Mark og jeg er begge færdige på Diakonhøjskolen d.14.januar (officielt, eksaminerne er d.8. for Mark og den 11. for mig), og det betyder, at vi nu skal ud og finde os et rigtigt arbejde! Jagten er allerede gået ind, og vi ser lyst på den del af tilværelsen. Januar kommer til at betyde afslapning også. Vi vil have lov til lige at lande, se hinanden i øjnene og nyde en lidt roligere hverdag, mens vi søger jobs side om side. 


Rent læsemæssigt bliver januar en YA-måned. Jeg har SÅ mange ungdomsbøger liggende, som jeg slet ikke kan vente med at få læst, og jeg glæder mig sådan til at sidde i min gode læsestol og bare have tiden til læsning.
Hvordan har jeres december været? Har I fået læst det, I ville, og hvad er planerne for læsningen i januar?

2 kommentarer:

 1. Nu er det godt nok længe siden, men hvor er det altså skønt, at alt dit hårde bachelor-arbejde i december, gav så skønne resultater i mandags! BEGGE jeres resultater endda - I er for seje!

  December var en rutsjebanetur for mig, den var fyldt med tårer, sygemelding, svære valg og så alligevel julemagien, men knap så meget læsning - jeg tager revanche til næste jul!

  Jeg har ingen læseplan for januar, andet end at mine anmeldereksemplarer skal 'elimineres', hvis man kan sige det sådan. Trænger virkelig til et clean-slate på den front. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er selv sej Malene!
   Åh ja! Mine har hobet sig op og kan slet ikke overskue det xD

   Slet