.

.

onsdag den 9. december 2015

Konkurrencevinder: Glædelig december!Jeg sagde ganske vist, at der ville blive trukket en vinder i dag klokken 10. Det blev dog udskudt, da arbejdet og bacheloren kaldte ;)

Ikke desto mindre er der nu fundet en vinder, og det blev Maja! Tillykke til Maja, som jeg håber vil nyde bøgerne i december måned. Maja har fået direkte besked :)

Tak til alle jer, der deltog! Bacheloren fylder stadig, og jeg er i fuld gang med at skrive. Jeg er ved at analysere, og det er rigtig svært at finde hoved og hale i det hele, men jeg lever stadig og savner jer! Nyd nu december, søde læsere! Vi ses snart igen :D

2 kommentarer:

  1. Iiih hvor dejligt!! 1000 1000 tak!! Jeg glæder mig så meget til at komme igang med dem!! Rigtig god arbejdslyst med bacheloren!! <3

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet