.

.

tirsdag den 1. december 2015

Konkurrence: Glædelig december!


Jeg elsker december måned. Det er en måned fyldt med magi og stjernestøv. Det er en måned, hvor der er tid til hygge, familie og plads til ekstra chokolade i skabet.
December er en måned med kærlighed, stearinlys og elskelige bøger. Jeg elsker at læse i december! Det er der, jeg virkelig dyrker lystlæsning, og anmeldereksemplarerne kan få lov at hvile sig lidt. 
Netop denne december bliver læsning dog en bi-ting, for jeg sidder lige nu og skriver på min bachelor. Ikke desto mindre har jeg 2 julebøger, der bare SKAL læses i år!
Og fordi jeg elsker bøger, er der en lille konkurrence til jer, skønne læsere!
Søde Alvilda og Gyldendal har hver sponsoreret en bog til denne skønne give away! 
Det drejer sig om "Himlen ved mine fødder" af Jandy Nelson og "Det ulmende oprør" af Sabaa Tahir. Den første er en bog, jeg selv glæder mig SÅ meget til at få tid til at læse, fordi jeg bare forelskede mig i "Jeg henter solen ned". Den anden skulle eftersigende være en af årets pageturnere, og anmeldelserne har været rosende! Jeg glæder mig til at se, om jeg har det på samme måde :D


For at deltage, skal du bare skrive en kommentar herunder med en lille julehilsen, jeg kan hive frem, når bacheloren bliver for meget! Husk at skrive din email, da vinderen får direkte besked.
Konkurrencen slutter d.10.december kl.10!


 Endnu en gang glædelig december! 

23 kommentarer:

 1. Kære Xenia 💖
  Jeg ønsker dig en magisk jul og håber din bachelor er god ved dig. 💕
  Jeg glæder mig til at opleve lidt af decembers magi sammen med dig, og håber du får tid til at udforske en masse bøger i den dejlige tid 😘
  I hvert fald, rigtig glædelig jul! ☃🎄🎁

  SvarSlet
 2. Glædelig december! Husk på at tage det hele stille og roligt når bølgerne går højt og du føler dit hoved skal eksplodere. Lav et par æbleskiver eller tænd et stearinlys og træk vejret. Det er jul og det er tid til hygge. Husk det, så skal det nok blive en fantastisk december <3

  SvarSlet
 3. Lunalarsen88@gmail.com er min mail forresten!

  SvarSlet
 4. Glædelig jul :)
  Husk at hygge om dig selv, især når opgaveskriveriet bliver for meget!

  saspigen2@live.dk

  SvarSlet
 5. Åh, jeg vil SÅ gerne læse noget af Jandy Nelson!
  Sikke en fin konkurrence på årets første december-dag, søde Xenia! <3
  Jeg håber, at årets sidste måned behandler dig fantastisk og at din jul bliver absolut magisk på trods af bacheloren! <3

  hulgaard92@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Rigtig glædelig december:) Juletid er læsetid, sådan er det bare. Hyg med stearinlys og konfekt og giv dig tid uden for lektierne, så er livet bedst. :D

  k.vallentin@gmail.com

  SvarSlet
 7. Når bachelor blir for stor
  Så husk at vi på dig tror
  Jeg ønsker dig en glædelig jul
  Med flæskesteg og sul
  En boglig gave
  Vil vi alle gerne have
  Forhåbentligt falder sneen hvid
  Åh vi glæder os i denne tid

  Pipalukbooks
  Peacefulangel82@gmail.com

  SvarSlet
 8. Glædelig 1. december :) sikke en fin konkurrence.
  Jeg håber at du får en dejlig måned, og at bacheloren skriver sig selv, så du i stedet kan julehygge med dem du holder af.

  karinalindxd@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Glædelig december! Jeg håber stadig, du får tid til at drikke gløgg, spise julesmåkager og nyde den hyggelige måned med din familie. Må du få den dejligste jul med din familie!

  offentliganna@gmail.com

  SvarSlet
 10. Hej Xenia og rigtig glædelig jul. Jeg ønsker dig den dejligste december hvor du får tid til at dykke ned i fin opgave. Samtidig håber jeg at du finder ledige stunder mellem skriverierne til julehygge og lidt almindelig lystlæsning. Rigtig god december til jer.

  kath.dkk@gmail.com

  SvarSlet
 11. Hej Xenia og rigtig glædelig jul. Jeg ønsker dig den dejligste december hvor du får tid til at dykke ned i fin opgave. Samtidig håber jeg at du finder ledige stunder mellem skriverierne til julehygge og lidt almindelig lystlæsning. Rigtig god december til jer.

  kath.dkk@gmail.com

  SvarSlet
 12. Glædelig jul søde Xenia! Din julegave er købt! ;)

  anne-p@hotmail.dk

  SvarSlet
 13. Husk på, at når du føler at din bachelor stjæler hele din december fra dig, at julen varer lige til påske ;)
  louisehede1989@gmail.com

  SvarSlet
 14. Rigtig glædelig jul, Xenia. Jeg håber, du har tid til at nyde julen med din familie, selvom du har travlt med bacheloren! Jeg ved, man kan planlægge sig ud af det, så man med god samvittighed også kan sætte tid af til at nyde den søde tid. Mange julehilsner Bente

  benteskou (a) gmail.com

  SvarSlet
 15. Hermed en lille julehilsen fra mig, jeg håber, at din bachelor skrider fremad, og at du stadig har tid og overskud til lidt jul og måske endda lyst-læsning ind i mellem. Tak for et hyggeligt år i bog-blog-verdenen, jeg glæder mig til at læse mere fra dig frem over :-)

  Mange hilsner fra Pia - pia@lihme.com

  SvarSlet
 16. Hej Xenia. Jeg håber du får en dejlig december, hvor der også bliver plads til en masse hygge og læsning :-) Tak for din skønne blog, held og lykke med din bachelor og rigtig glædelig jul :-)

  Ditte-mariechristensen@hotmail.com

  SvarSlet
 17. If you can dream it, you can do it!
  Rigtig glædelig jul, må sneen falde uden for dit vindue, og tæppet varme dig, mens du læser.

  sofie.slott@gmail.com

  SvarSlet
 18. Jeg håber, at du får en rigtig glædelig jul!

  SvarSlet
 19. Glædelig jul Xenia! Jeg håber du får en dejlig jul :)

  frederikkeeriksen02@outlook.com

  SvarSlet
 20. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 21. Glædelig jul Xenia. Jeg håber du får tid til at hygge med en af dine julebøger og en varm kop kakao :) Jeg kan selv huske da SRP'en fyldte hele min december måned sidste år, så du må huske at tage nogle gode læsepauser eller julehygge med din mand! :)
  De bedste julehilsner fra Stine :)

  stinegravesen@hotmail.com

  SvarSlet
 22. Kære Xenia og Mark
  Jeg håber, I får en helt fantastisk jul sammen - den første som ægtepar er nu altså noget ganske særligt :)
  Jeg er sikker på din bachelor bliver helt perfekt, Xenia, men husk nu at sætte tid af til kærligheden - både den til Mark og den til bøgerne!

  Mange julekram fra Sabina/Hyms

  SaHyms@gmail.com

  SvarSlet