.

.

torsdag den 5. november 2015

Vlog: Oktober Book Haul!

Jeg har bestemt mig for, at jeg hver måned vil vise jer mine nye bøger. De allerbedste pakker i verdenen er bøger: Sådan er det bare! Jeg elsker at møde postbuddet ved postkassen og smile forventningsfuldt til ham, når han giver mig hårde pakker i hænderne. Bøger er så fantastiske, og nu, hvor jeg for alvor har fundet plads på mine reoler, er det endnu bedre at få bøger med posten!

Fra nu af vil jeg lave en video ved månedsskiftet, hvor jeg viser jer de bøger, jeg har købt og fået den forgangne måned. det er en skøn måde at se tilbage på, og vi starter her med oktobers bøger. Der er SÅ mange skønne i mellem, og jeg kan ikke vente med at læse dem alle sammen. Uheldigvis rammer jeg nu i en bachelor-periode, og derfor frygter jeg ikke at have tid til lystlæsning. Det skal dog ikke forhindre mig i at glædes over disse vidunderlige udgivelser!


Som altid er videoen lavet i samarbejde med bog-vlog.dk, og jeg synes virkelig, I skal gå derind og se alle de fede vloggere! Der sker så meget på siden, og jeg elsker at være en del af det fællesskab.
Har I fået nogle skønne bøger i oktober? Hvilke er jeres absolutte nye favoritter på hylderne derhjemme?

3 kommentarer: