.

.

mandag den 2. november 2015

Udfordringer #3 - Den sidst udkomne bog i en serie

Jeg ved ikke, om I har det på samme måde som mig. Læseudfordringer er en uoverskuelig ting, og mine læsemål for hvert år bliver aldrig nogensinde opfyldt. Jeg synes det er direkte pinligt at dele mine lister med jer, for jeg får det alligevel aldrig nogensinde gjort.
Men!
Søde Rikke og Simone har fundet på noget smart! Hver måned trækker en af dem en seddel på af en krukke, og på den står der en udfordring til den specifikke måned. Det kan være alle slags ting, og det er overskuelige udfordringer! Vi andre kan så vælge, om vi vil være med - og jeg har bestemt mig for at prøve at være med på denne leg!
Jeg vil dække min deltagelse her på bloggen, på twitter (@XeniaESv) og instagram (@Xeniasvensson), og jeg håber mange af jer andre også vil være med! # for denne leg er #flyvehjoernet.
Denne måneds udfordring er at læse den sidst udkomne bog i en serie. Jeg elsker serier! Det er dog et farligt bekendtskab, for man går utålmodigt og venter på den næste bog, og man kan slet ikke klare, at der måske skal gå år, før man kan færdiggøre en serie, men har forelsket sig i!
Jeg har bestemt mig for, at jeg i denne måned vil færdiggøre Caldera-serien af Mette Bundgaard Laursen. 
Dog ved jeg ikke, om målet kan blive indfriet... Jeg går i gang med bachelor nu, og jeg aner ikke, hvor god tid, der bliver, til lystlæsning...
Skal I også være med? Jeg glæder mig!

2 kommentarer:

  1. IHH det er så dejligt at du vil være med! Og ÅH Caldera <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja nu skal den altså læses færdig den serie!

      Slet