.

.

mandag den 30. november 2015

Månedlig opsummering: Begivenhedsrige november

Dette var november for mig: November er en måned, som bare forsvandt. Jeg kan slet ikke huske, hvor jeg har været, og hvem jeg har været sammen med. Alligevel er der ting, der står tydeligt frem og frembringer smil på mine læber. November har været en måned med bogforum sammen med vidunderlige mennesker, glædelige gensyn og spændende forfattere. November har været en måned med bogkøb og ønskelister og juleshopping. November har været en måned med hyggelige gåture i vores nye nabolag og visen frem af den skønne lejlighed, som jeg efterhånden har vænnet mig til at kalde for hjem. November har været aftener i køkkenet med nye opskrifter og kontrol over den sunde mad, der serveres. November har været flittige ture i fitness med Mark og at komme tilbage til de sunde vaner, vi virkelig har savnet. November har været varme kopper te, hyggesokker og "Twin Peaks" på den nye sofa, når bachelorskrivningen blev for meget. November har været fejring af 10 års kærlighed, for d.20. kunne vi sige, at vi havde været kærester i så lang tid. Derfor bød november også på den sidste bryllupsgave: Et hotelophold for at huske at fejre den vidunderlige dag. November blev en måned med fagbøger og bachelorforberedelser, og nu er jeg endelig klar til at sætte mig ved computeren og skrive min opgave.

November er en måned, som virkelig har fejet benene væk under mig, men jeg har nydt den i fulde drag!

I november læste jeg: Desværre kun 4 bøger. Og dog - tæller man fagbøgerne med er der en del flere ;). Men jeg har bare ikke haft tiden, og det er jeg så ked af! Jeg vil så gerne læse mere, men bacheloren kalder, og jeg glæder mig virkelig til, at den er afleveret, så jeg kan ånde lettet op, inden den mundtlige eksamen!


Novembers mest skuffende bog: Det må være "Jeg blogger dig væk!" af Agnes Hammer. Den var ikke skuffende som i at jeg ikke kunne lide den. Det er bare den mindst gode bog denne måned? De andre har bare været så meget bedre. Men bestemt en bog, jeg virkelig er glad for! Denne måned har som sådan ikke budt på skuffende læseoplevelser.
 


Novembers bedste bog: Det er uden tvivl "Skyggesider" af Christina Bonde! Åh, hvor jeg elskede den bog, og jeg slugte den på ingen tid! Det er så fantastisk at have de bøger, der bare drager én ind i et univers, og jeg kan mærke, at den slet ikke har sluppet mig endnu.


Hvad byder den kommende måned på?: December bliver bachelorskrivning. December bliver besøg hos venner og veninder, en enkelt julefrokost og ellers hygge hjemme i den dejlige lejlighed. Juleaften skal Mark og jeg være sammen for første gang (sådan rigtigt), og det bliver hos mine forældre, og jeg glæder mig enormt meget! Læsningen byder på 2 julebøger, som jeg har givet mig selv lov til at dykke ned i: Det bliver "Let it snow" af John Green, som jeg virkelig glæder mig til og "My true love gave to me", som skulle være en sød og romantisk samling kærligheds-jule-noveller. Juleromancer er nu det dejligste!

Bloggen bliver lidt stille i december, og det er grundet bacheloren. Men jeg lover jer, at jeg vender stærkt tilbage!Hvordan har jeres november måned været? Og hvilke bøger glæder I jer til at læse i december??

1 kommentar:

  1. Håber du får en hyggelig december, og at bacheloren ikke tager al din tid :-)

    Jeg har fundet nogle julebøger frem, som jeg så småt er gået i gang med at læse, og så planlægger jeg blandt andet at få læst nogle tegneserier og nogle fantasybøger.

    Mvh.
    denlillebogblog.dk

    SvarSlet