.

.

søndag den 1. november 2015

Månedlig opsummering: Afsluttende oktoberDette var oktober for mig: Oktober har været en måned, der er enormt svær at sætte ord på. Oktober har været en måned, som har forandret alt og sat punktummer. Samtidig har det været en måned, hvor nye kapitler er begyndt, og der er startet på helt nye ting, som jeg har glædet mig til så længe. Oktober har budt på fantastiske læseoplevelser og stunder derhjemme. Efteråret har for alvor meldt sin ankomst, og jeg har siddet og glædet mig over vinden, kulden, de mørke aftener og ikke mindst de smukke farver, der præger naturen lige nu. Efteråret er bare min yndlingsårstid, og det giver bare så god mening lige nu.
I oktober har jeg deltaget i et vidunderligt readathon, der hjalp mig til at nå mit læsemål for året, som var 40 bøger. For nogle lyder det af ingenting, men for mig er det virkelig en personlig rekord, og jeg glæder mig til at sætte baren højere næste år.


Oktober var måneden, hvor jeg kunne sige farvel til skolelivet sådan rigtigt. Jeg har ikke flere undervisningsdage tilbage, og nu står den på bachelor, som jeg personligt har sat mig som mål at aflevere inden juleferien. 
I oktober er der blevet sagt farvel til kollegielivet og sagt hej til livet i egen lejlighed. Oktober var måneden, hvor jeg var prinsesse i papkasse-slottet og slet ikke kunne se en ende på galskaben. Men ikke desto mindre var oktober en måned, der gjorde, at magiske november kunne melde sin ankomst. 
Oktober har været en måned med stearinlys, kærlige kys og hemmeligheder. Oktober har været en måned med hvisken, syngen og samtaler til langt ud på natten om fremtiden og dens forunderlighed. Oktober har så sandelig været en magisk måned. 


I oktober læste jeg: Selvom jeg ikke synes, der har været tid til læsning, har jeg alligevel nået en del bøger i oktober takket være readathon. Det er blevet til 6 bøger på trods af eksamenslæsning og nedpakning af alle de bøger, jeg gerne ville læse. Det har været en masse vidunderlige læseoplevelser, og jeg har virkelig nydt de fleste af dem, og det er bøger, der stadig sidder dybt i mig.

Oktobers mest skuffende bog: Det må være "Zam" af Jesper Wung-Sung. Bogen var som sådan ikke dårlig, den var bare slet ikke, hvad jeg forventede, og ikke mindst var den glemt lige så hurtigt, som den var læst. Den var der, og det var ganske fint. Men mere var den ikke. Oktobers bedste bog: Det er SÅ svært at vælge, hvilken bog, der har været den bedste! Jeg må dog nok sige "Peter Pan" af J.M. Barrie. Bogen har gjort så stort indtryk på mig, og jeg sidder stadig og tænker over de mange eventyr, jeg kunne have taget på, hvis Peter havde hentet mig, da jeg var lille. Jeg har allerede købt mig en gudesmuk udgave af bogen hjem, som jeg glæder mig til at dele med jer i en video snarest! 


Hvad byder den kommende måned på?: November bliver tilvænning og ny hverdag. November bliver en måned i køkkenet (nu skal vi tilbage på kost- og træninsplan!), og november bliver en måned, hvor 2 nye familiemedlemmer melder deres ankomst! Mark og jeg skal nemlig have 2 katte! Fozzie og Gandalf er plejekillinger, som er fundet efterladt, og nu åbner vi vores dør for at de kan få et godt og kærligt hjem. November bliver drømmen om tid til læsning, fordi bachelor kommer til at fylde alt, og derfor bliver bloggen også lidt stille. Men bare rolig! Jeg har ikke glemt jer!
Sidst men bestemt ikke mindst bliver november en måned med bogforum! Jeg skal af sted med søde Anne, og vi er begge klar og glæder os enormt til at være af sted alle 3 dage! Ses vi?


Hvordan har jeres oktober måned været? Og hvilke bøger glæder I jer til at læse i november??

4 kommentarer:

 1. Det lyder som om, at oktober har budt på meget mere end bare læseoplevelser :) Jeg er for resten vild med, at jeres kommende kat skal hedde Gandalf! Og hvor er det fint, at I kan give begge to et trygt og godt hjem efter en lidt hård start på livet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker Gandalf! Den er så sød og pjusket! En lille grå kat og det første billede vi så af den var så fornyeligt. Så sagde jeg for sjov, at man kunne kalde den Gandalf den grå, og Mark er jo giga Ringenes herre fan, så det tog han bogstaveligt: så nu skal vi have 2!

   Slet
 2. Jeg står selv i papkasser til halsen lige nu, så jeg ved hvad du mener. Hvor er det dejligt, at du har nået dit mål! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. I dag sorterede vi bøgerne efter hvilke der skal stå sammen! Kæft det giver ro!!!

   Slet