.

.

tirsdag den 10. november 2015

Bogforum 2015
I weekenden var jeg til det vildeste event for en bogblogger. En gang om året hylder alle bogelskere litteraturen og dens magi. Vi samles, vi shopper og vi lytter til de forfattere, der altid har inspireret os. Det er spændende med nye bekendtskaber, hygge med andre bogbloggere og ikke mindst at møde de fantastiske mennesker på alle forlagene, der giver jobbet som bogblogger så meget mening! Vi forsvinder fra bloggen i nogle døgn for at vise vores "sande ansigt", og sammen nyder vi at litteratur er forunderligt og noget af det bedste i vores liv.


Ja, jeg har været på bogforum, og det var en sand fornøjelse. Jeg havde æren af at være af sted med søde Anne, og vi besluttede os for at være med hele weekenden! Vi kom lidt senere af sted fredag, så der var der tid til at møde andre bloggere, folk fra forlag og orientere sig på alle de spændende stande! 
Fredagen bød på enkelte signeringer og møder med sæde forfattere. Jeg fik blandt andet mit anmeldereksemplar af Nanna Foss' nye bog, og den blev signeret. Nu kan jeg slet ikke vente med at læse den! Jeg har ventet på den i 1 år, og nu er den her endelig!!

Udvalget på standene var så varieret og så stort, og det var virkelig svært ikke at købe det hele med hjem på én gang.

Lørdag var helt klart den mest hektiske og travle dag! Der var så mange spændende ting på programmet, og det var  en udfordring at få det hele til at hænge sammen.
Jeg nød især at hilse på forfattere hos Tellerup og at se PC og Kristin Cast. Jeg må indrømme, at jeg aldrig har læst 'Nattens Hus'-serien, men jeg har bøgerne derhjemme. Derfor var det spændende at høre deres vinkel på tingene, inden jeg begiver mig ind i deres univers, der strækker sig over hele 12 bæger. Selvfølgelig fik jeg også den første bog signeret, og de var simpelthen så søde at tale med! Efter en kort frokostpause var der signering hos Tellerup endnu en gang. Denne gang var det Christina Bonde, der udgiver sin første bog hos Tellerup. Jeg har tidligere mødt hende til bogbloggertræf, ogjeg  elskede den første bog i 'Nattens Sanger'-serien (har endnu ikke læst de sidste 2!), og derfor var jeg ellevild, da hun kom og signerede den nye bog. Den lyder spændende, og jeg må indrømme, at jeg allerede har læst et par sider, og den tegner virkelig godt!! 

Lørdag blev også dagen, hvor et af mine store barndomsidoler satte signatur i 2 bøger: hos Alvilda fik jeg signeret mine 2 samlinger af Skammer-serien af Lene Kaaberbøl, og det er så vildt, at jeg har bøger af hende med autografer i! Jeg er ikke helt faldet ned endnu, kan jeg mærke, for det er virkelig en oplevelse, der er svær at beskrive! 
Det sidste punkt lørdag var hos Bibelselskabet. Peter Madsen kom og fortalte om sin tegneserieudgave af HC Andersens eventyr: Historien om en moder. Det er et af hans mindre kendte værker, men det var dybt fascinerende at høre alle tankerne bag og komme bag processen i at lave en tegneserie. Peter Madsen er virkelig talentfuld, og det vsr virkelig fedt at få signeret 'Eventyrbogen', som udkom tidligere på året. 
Aftenen blev brugt sammen med andre bogbloggere, og det var skønt med pizza og snak om den hektiske dag. Benene var virkelig trætte, men lørdag var virkelig en spændende dag! 

Søndag blev en kort dag. Vi nåede så mange ting lørdag, som vi egentlig have planlagt at gøre søndag, så ser blev tid til bogshopping. Jeg prøvede virkelig at begrænse mig, og jeg købte kun 5 bøger! Det er jeg ret stolt af, og mu er der jo plads på hylderne, så hvorfor ikke? ;) Vi startede dagen med fordrag hos Håbefulde synge Forfattere om at skrive fantasy. Det stod Nicole Boyle Rødtnes for, og efterfølgende var der signering. Det er altid fedt at høre fantasyforfattere fortælle om deres arbejde, især fordi det er en genre, hvor der ingen begrænsninger er.
Det sidste punkt var at se Ulf Pilgaard, for traditionen tro skulle Anne have signeret biografien fra en kendt, dansk skuespiller ;)
Turen hjem bød på tanker og snak om en begivenhedsrig weekend, og da de nye bøger var på plads i mine reoler, var jeg også den, der var hoppet på hovedet i seng. Det var i sandhed en magisk weeekend, og jeg glæder mig til en masse skønne læseoplevelser og ikke mindst til næste års bogforum!8 kommentarer:

 1. Virkelig skønt indlæg. Jeg kan ikke vente med selv (forhåbentlig) at opleve det næste år :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det håber jeg for dig, for det er i sandhed magisk!

   Slet
 2. Skønt indlæg og fine billeder! Det var hyggeligt lige at sige hej til dig på farten! :-)

  SvarSlet
 3. Herligt indlæg! Det var så hyggeligt at ses med dig igen, og pizzaspisning og pædagogisk snak lørdag aften ;)

  SvarSlet
 4. Skønt indlæg :D Og det var så hyggeligt at møde dig igen! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde søde Mette! Det er så fedt at se jer alle til bogforum!!

   Slet