.

.

torsdag den 8. oktober 2015

Vlog: De upopulære meninger!

Når man læser bøger, kan man næsten ikke undgå at ende i diskussioner engang i mellem. Nogle gange er man bare så uenig med alle andre - eller også kan man tilslutte sig det bragende bifald over en franchise eller bogkarakter.
Det sjoveste er dog, når man ikke er enig med flertallet. Til tider kan det være svært at indrømme eller forklare hvorfor, men jeg elsker at diskutere meninger omkring bøger!
Derfor har jeg lavet denne video:
 

Det er en sjov lille tag-leg, der handler om upopulære meninger: Altså der, hvor jeg ikke er enig med flertallet. Det er et engelsk tag, hvor jeg har oversat spørgsmålene og forsøgt at svare på bedste vis! 
Videoen er lavet i samarbejde med bog-vlog.dk, og jeg glæder mig til at se, om der er andre, der er enige (eller uenige) med mig :)

9 kommentarer:

 1. Jeg synes faktsik, at Game of Thrones tv-serien er bedre end bøgerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Er den??? Ej nu er jeg endnu mere bange for bøgerne!!!

   Slet
 2. :( ... Jeg kan godt lide Jacob og Peeta (<3)

  SvarSlet
 3. Hvor er det sjovt! Og jeg kan virkelig virkelig virkelig godt følge dig i vreden. Jeg tror virkelig også, at jeg ville have et par vredesudbrud under mine besvarelser! :P

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe hvor er du sød Caroline: Det er rart at vide, at man ikke er totalt sindssyg ;)

   Slet
 4. Hold da op, en passioneret Xenia! :'D Jeg grinte så galt, selvom jeg ikke er enig med dig i alt.. Det er helt klart et tag, jeg skal have tjekket ud! :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da også nogle vanvittigt provokerende spørgsmål, der skal få det værste frem i mig ;)!
   Godt du trods alt godt kunne se, at jeg ikke mener det så alvorligt ^^

   Slet