.

.

torsdag den 1. oktober 2015

Udfordringer #2 - En ny bog

Jeg ved ikke, om I har det på samme måde som mig. Læseudfordringer er en uoverskuelig ting, og mine læsemål for hvert år bliver aldrig nogensinde opfyldt. Jeg synes det er direkte pinligt at dele mine lister med jer, for jeg får det alligevel aldrig nogensinde gjort.
Men!
Søde Rikke og Simone har fundet på noget smart! Hver måned trækker en af dem en seddel på af en krukke, og på den står der en udfordring til den specifikke måned. Det kan være alle slags ting, og det er overskuelige udfordringer! Vi andre kan så vælge, om vi vil være med - og jeg har bestemt mig for at prøve at være med på denne leg!
Jeg vil dække min deltagelse her på bloggen, på twitter (@XeniaESv) og instagram (@Xeniasvensson), og jeg håber mange af jer andre også vil være med! # for denne leg er #flyvehjoernet.I denne måned er der en skøn udfordring: Vi skal nemlig læse en bog, vi for nyligt har anskaffet os. Det er så dejligt at få mulighed for at læse bøger, der står på reolen og tigger om at blive læst! Jeg har bestemt mig for, at jeg i denne måned vil læse "Vores død" af Alice Kuipers, som forlaget Alvilda har sendt mig til anmeldelse. Den lyder enormt spændende, og jeg glæder mig til at læse den!

Skal I være med denne måned? Hvad har I tænkt jer at læse :D?

2 kommentarer:

  1. Hvor er det fedt, at du vil være med igen! :D <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Altid! Og den her udfordring er lige til - jeg skulle liiiige tænke lidt i sidste måned ;)

      Slet