.

.

tirsdag den 13. oktober 2015

Top 10 Tirsdag - Forfattersamarbejder


Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens top 10 er forfattere, jeg ville ønske skrev en bog sammen. Jeg har ikke læst mange bøger, hvor forfattere arbejder sammen, det har aldrig interesseret mig. Derfor har listen også været svær at lave, og jeg kunne ikke komme på 10 par, desværre. Ikke desto mindre er det par, hvis bøger jeg ikke ville tøve med at læse!

 1. J.K. Rowling og Tolkien. De 2 største fantasy-forfattere ville være fantastiske i et samarbejde! Det kunne være så spændende at se, hvilket univers, de ville finde frem til.
 2. Stephanie Perkins og Jojo Moyes. Disse 2 kvinder har lært mig, at kærlighedsromaner kan være fantastiske, og derfor ville jeg elske at læse en bog, hvor de 2 sammen havde skabt en morsom, rørende og skøn fortælling!
 3. Stephenie Meyer og E.L. James. Det er måske et sjovt match, men ikke desto mindre kunne det være interessant at se, hvordan de 2 ville arbejde sammen, især fordi James' hovedpersoner udspringer af Meyers værker.
 4. Suzanne Collins og J.K. Rowling. Hunger Games blev mine nye Harry Potter-bøger. Jeg slugte dem lige så hurtigt, og jeg elsker dem lige så højt. Det er 2 af mine absolutte yndlingsforfattere, og dem vil jeg SÅ gerne se skrive en bog sammen!
 5. Jay Asher og Ellen Hopkins. 2 af mine yndlings YA-forfattere? Kan man ønske sig mere? NEJ!
Hvilke forfattere vil I gerne se lave et samarbejde?

2 kommentarer:

 1. Din nummer 4 skriger jo på hjerteknusen og tudbrølerier! Dog er jeg enig, måske... Hvis bare de ikke slår alle ihjel, tak...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil ofså være så bange for at alle karakterer dør! De er nådesløse de to damer!!!

   Slet