.

.

tirsdag den 20. oktober 2015

Top 10 Tirsdag - Bøgernes lampeånd


Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens top 10 er de 10 ønsker, jeg ville ønske, at bøgernes lampeånd vil kunne opfylde for mig. Jeg tror, at vi alle har ønsker omkring vores bøger, læsestunder eller bogrelaterede ting. Den her liste har jeg glædet mig til at dele med jer :D. Listen er dog ikke på de famøse 10 punkter, jeg kunne bare ikke komme på flere - er det pinligt?? 1. Et bibliotek. Er det ikke det, vi alle samme drømmer om? Jeg drømmer om en dag at få et rum KUN til bøger, hvor jeg kan lukke mig inde og bare sidde og fordybe mig i vidunderlig læsning.
 2. Et gavekort på 50.000 til bøger. Jeg kunne købe mig fattig i bøger. Derfor ville jeg SÅ gerne have et gavekort til diverse sider, så jeg kunne købe alskens udgaver hjem!
 3. Alle B&N Leatherbound Classics. Dette er nok nogle af de bøger, jeg ønsker mig allermest. Jeg elsker de smukke læderindbundne klassikere, og jeg vil så gerne eje mange flere, end jeg gør nu.
 4. Mit drømme læsehjørne. Dette er snart en realitet! Jeg drømmer om et hjørne med en vidunderlig læsestol, et hyggeligt bord med plads til min bog og en kop te og ikke mindst ro til at nyde mine skønne bøger. Det får jeg i den nye lejlighed, og jeg glæder mig til at vise det frem.
 5. 15 minutter på Saxo's lager til at tømme hylderne. Kunne det ikke være fantastisk bare at få lov til at spurte rundt og finde de bøger, man gerne vil have med hjem? Jeg ville elske det!
Hvilke ønsker ville I gerne have opfyldt, hvis bøgernes lampeånd kom forbi jer?

2 kommentarer:

 1. Lige det jeg også ønsker mig. Jeg ville nu ikke købe mig fattig i bøger da jeg vil hjælpe The True Cost. Filmen er på netflix, den er virkelig god.

  SvarSlet
 2. Åh, sådan en lampeånd måtte også gerne komme forbi ved mig!

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

  SvarSlet