.

.

lørdag den 10. oktober 2015

Læsestakken til Readathon Efterår 2015


  
Der er i dag præcis en uge til, at en skøn begivenhed er markeret i kalenderen. Jeg har gået og glædet mig så længe, og det er lige om lidt! Alle forberedelserne er der styr på, manden er afsat og mor og far er forberedt på, at jeg overtager stuen i 24 timer: På lørdag (d.17.oktober) er der Readathon! Jeg har bakset meget med at få sat min læsestak sammen, især fordi jeg har gået og ventet på nogle bestemte udgivelser, og derfor kan stakken også godt nå at ændre sig.
Dog tror jeg, at jeg holder fast i den. Jeg er virkelig glad for resultatet, og jeg har glædet mig SÅDAN til at dele den med jer!
Readathon er noget, jeg virkelig elsker at deltage i, og jeg elsker at dedikere 24 timer til læsning og skønne bøger. Det er vidunderligt at følge jer andre og jeres læsedøgn, og jeg elsker især at opdatere bloggen med flotte billeder, tanker og min egen læseproces. 
Jeg har styr på mine snacks (NAM!), og jeg har sørget for at få det afslappende tøj med hjem til mine forældre på efterårsferie! 
Og nu skal vi til det! HER ER MIN LÆSESTAK!

1. Peter Pan af J.M. Barrie - Sidste Readaton bestemte jeg mig for, at min nye tradition skulle være at starte mit readathon med en børneklassiker. Jeg har købt SÅ mange og nærmest ikke fået dem læst. Nu skal jeg for første gang nogensinde læse Peter Pan, og jeg glæder mig!

2. Vores død af Alice Kuipers - Bogen er lille og kort og lyder enormt spændende! Som altid SKAL der være YA i min læsestak, og det er altid godt med en lille bog, som man hurtigt sluger!

3. Twilight af Stephenie Meyer - Denne bog lå også i forårets stak, men jeg nåede desværre aldrig at læse den. Nu tager jeg den med igen for at se, om det bliver en realitet til dette readathon! Nu er den jo også 10 år gammel, og det skal fejres. Jeg har længe haft lyst til at genlæse Twilight, og derfor bliver det også spændende at se, om jeg nu får muligheden!

4. Coraline af Neil Gaiman - NU! Nu sker det! Jeg er nødt til at få læst en bog af ham forfatteren, som I alle snakker om! Alle har læst ham, alle elsker ham og jeg er nødt til at se, om han er noget for mig. Jeg fik i morgengave en signeret udgave af Coraline af Mark, og den har nu sneget sig med i stakken. Gaiman er en forfatter, mange forbinder med Readathon, og jeg vil se, om det også kan ske for mig!


Det er så min stak! Som sagt KAN det være nogle ting ændres, men jeg tror ikke på det. Det ser rigtig fornuftigt ud, og jeg synes, der er alle mulige slags bøger i den!
Er I færdige med jeres stak og forberedelserne? Jeg glæder mig sådan til at følge jeres læsning på lørdag!

21 kommentarer:

 1. God idé med den blandede stak - så er der lidt forskelligt at vælge imellem :-) Jeg har valgt en lidt anden strateg, nemlig at køre med rent horrortema. Til gengæld er der så nogle tegneserier iblandt, og den ene af bøgerne er en novellesamling.

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor det lyder spændende med en genre bunke!!!

   Slet
 2. Åh, glæd dig til 'Coraline'. Den er så fin og så skøn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg aner ikke hvsd jeg skal forvente, men når jeg ser den og illustrationerne tænker jeg meget på tim Burton!

   Slet
 3. Fin stak bøger - jeg tror, at du kommer til at have et fremragende readathon. Jeg glæder mig til at følge med :-)

  SvarSlet
 4. Sikke en fin stak! Jeg render som sagt bare rundt og bytter bøgerne ind og ud af min stak. Men mon ikke der kommer et indlæg, når den endelige stak er valgt? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det glæder jeg mig til! Jeg håber jo lidt at den nye Nanna Foss lander inden da! Så skal stakken også ændres ;)

   Slet
 5. Jeg fik endelig tilmeldt mig her i morges, men kommer til at deltage lidt anderledes end jeg plejer. Jeg glæder mig dog stadig, og er spændt på at forsøge mig med lidt nye readathon tiltag der kan ruske lidt op i det for mig. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det glæder jeg mig til at følge med i! Det lyder spændende!!!

   Slet
 6. Åh, jeg læste også 'Coraline' og 'Peter Pan' til forårets readathon - skønne skønne bøger, som du roligt kan se frem til! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha hvor fedt! Nu glæder jeg mig bare endnu mere!!

   Slet
 7. Sikke en spændende stak! Jeg går selv og pønser på at få læst Peter Pan snart - hvorfor pokker er det ikke sket før?! Har dog nogle andre bøger i tankerne til på lørdag.

  Gaiman har blandt andet også fundet plads i min readathon-bunke. Jeg vil læse Neverwhere, som bliver mit tredje møde med den litterære magiker, og jeg glæder mig. Har ikke læst Coraline endnu, men det jeg har læst har været fantastisk, så jeg tror roligt du kan glæde dig!

  Glæder mig til at følge med på lørdag
  // www.moonlitmadness.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fatter heller ikke, at jeg endnu ikke har læst Peter Pan! Nu skal det bare ske!!!

   Slet
 8. Glæd dig til Peter Pan, den er noget så fin og jeg tror det er et rigtig godt valg til at begynde med.
  Jeg er slet ikke begyndt at forberede mig dertil endnu overhovedet, der går nok lige et par dage mere, selvom jeg nu har efterårsferie, men dagene skal lige nydes med lidt afslapning først. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det forstår jeg virkelig godt - det må man ofså gerne! Håber virkelig Peter pan lever op til mine tårnhøje forventninger!!

   Slet
 9. Jeg har også selv planer om at læse "Coraline", som kom ind ad døren i sidste uge. Den er jeg ret spændt på. Og så er den heller ikke helt vild lang, så den er måske meget god som "læsepause". Jeg glæder mig rigtig meget - også til at læse om din, og andres, dag! :-D

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor fedt Caroline :D Jeg håber vi begge kan lide den :D

   Slet
 10. Det ser ud til at være en god stak bøger du har valgt! :)
  Jeg har rigtig svært ved at sammensætte min stak. Lige nu har jeg udvalgt en lidt større bunke bøger, og så tænker jeg, at jeg vælger fra den på selve dagen, lidt efter humør.
  Jeg glæder mig i hvert fald til at følge med i dit læsedøgn! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde søde Karina! Det bliver et rigtig godt readathon, kan jeg mærke :)

   Slet
 11. Åh, hvor fedt med Gaiman for første gang! Jeg overvejede selv "Coraline" i min bunke, da jeg virkelig har hørt godt om den, men den endte med at måtte lade pladsen for nogle andre :P Jeg glæder mig til at følge din læsning! :D

  SvarSlet