.

.

torsdag den 3. september 2015

Udfordringer #1 - En gammel bog på min TBR-listeJeg ved ikke, om I har det på samme måde som mig. Læseudfordringer er en uoverskuelig ting, og mine læsemål for hvert år bliver aldrig nogensinde opfyldt. Jeg synes det er direkte pinligt at dele mine lister med jer, for jeg får det alligevel aldrig nogensinde gjort.
Men!
Søde Rikke og Simone har fundet på noget smart! Hver måned trækker en af dem en seddel på af en krukke, og på den står der en udfordring til den specifikke måned. Det kan være alle slags ting, og det er overskuelige udfordringer! Vi andre kan så vælge, om vi vil være med - og jeg har bestemt mig for at prøve at være med på denne leg!
Jeg vil dække min deltagelse her på bloggen, på twitter (@XeniaESv) og instagram (@Xenia.es), og jeg håber mange af jer andre også vil være med! # for denne leg er #flyvehjoernet.Denne måneds udfordring er at læse en bog fra ens TBR-liste, der har stået der i 2 år eller mere. Min TBR er alenlang, og derfor glæder jeg mig til at få bare lidt bedre samvittighed.
Min plan er at læse "Miss Peregrine's Home for Peculiar Children", som har stået på min liste siden august 2012. Jeg glæder mig til at læse den og se, om den er lige så god, som jeg forventer!

Er I med i #flyvehjørnet? Hvad skal I læse i denne udfordring :)?

6 kommentarer:

 1. Hvor er det bare dejligt at du vil være med! :D <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig! Elsker at det er overskuelige udfordringer!

   Slet
 2. Jeg overvejer også stærkt med at deltage i denne måneds udfordring, men har endnu ikke besluttet hvilken bog, der skal læses :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også svært at finde ud af! Jeg håber du finder en :)

   Slet
 3. Det er virkelig en god idé med de her udfordringer :) jeg er i gang med 'The Host' af Stephenie Meyer, som har stået på min TBR i flere år efterhånden...
  Det giver nemlig lidt bedre samvittighed at få læst noget, som man for længe siden købte med intentionen om at læse, men aldrig lige fik gjort.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det gør lige, at man føler, at det er okay at købe mere ;) Ej, jeg forstår dig virkelig godt! Jeg startede på The Host, men jeg gav op efter 50 sider. Men jeg skal prøve igen! Mange siger, at man skal tvinge sig gennem de første 150 sider, så bliver den fantastisk!

   Slet