.

.

tirsdag den 15. september 2015

Top 10 Tirsdag - Min ønskeliste


Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens top 10 er valgfri, og jeg har valgt at dele de 10 første bøger på min ønskeseddel med jer! Jeg har for nyligt opdaget ønskeskyen, og jeg ELSKER konceptet. Der står SÅ mange bøger på min liste derinde, og dette er en ægte top 10! De står nemlig i rækkefølge - nummer 1 er det, jeg ønsker mig mest!


 1. The Complete Novels of Jane Austen boxset. Det er så sjovt. Jeg har aldrig læst Austen, men åh, jeg vil så gerne eje hendes værker, fordi det skal man bare! Jeg er jo overbevist om, at hvis jeg ejer denne boks, så skal jeg nok få læst hendes bøger!
 2. Narnia i Barnes and Nobles Leatherbound Classics edition. Jeg elsker historierne om Narnia, og jeg drømmer SÅ meget om denne fantastiske udgave!
 3. Folio Society: Pride & Prejudice af Jane Austen. Jeg vil meget gerne have en masse bøger fra dette skønne forlag, og denne udgave er SÅ smuk!
 4. Folio Society: Little Women af Louisa May Alcott. Jeg vil rigtig gerne læse Little women, fordi så mange siger, at den er så hyggelig og hjertevarm! Denne udgave ville være perfekt at eje!
 5. To Kill a Mockingbird i Barnes and Nobles Leatherbound classics. Jeg har aldrig læst denne bog, og jeg synes bestemt, at denne udgave er den smukkeste, jeg nogensinde har set.
 6. Persuasion i Barnes and Nobles Leatherbound Classics. Endnu en Jane Austen bog... Men de her udgaver er så vidunderlige!
 7. Sense and Sensibility i Barnes and Nobles Leatherbound Classics. Samme forklaring som ovenover.
 8. The Classic Adventures of Paddington slip case edition. Jeg elsker min slip case med Peter Plys. Denne ville passe perfekt ved siden af!
 9. Love Letters To the Dead af Ava Dellaira. En YA-bog, som jeg har høje forventninger til!
 10. Through the Looking Glass af Lewis Carroll i Macmillan Classics edition. Jeg er faldet over Macmillan Classics, og jeg har bestemt mig for at samle på dem! De er så smukke!
Hvilke bøger står allerhøjest på jeres ønskeseddel lige nu? 

7 kommentarer:

 1. Jeg kiggede også længe på Paddington bogen i London. Den er bare så stor og tung, så jeg valgte den fra og tog den første af bøgerne i en fin udgave i stedet. Jeg ved jeg aldrig vil få læst bogen, hvis jeg skal sidde med en mursten af en bog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg giver dig ret i, at den bestemt ikke er handy :b

   Slet
 2. Resten af serien i "The Selection" står ganske højt på min ønskeliste lige nu. Desuden kunne jeg også rigtig godt tænke mig et "Harry Potter"-box set, idet jeg faktisk kun ejer den første på dansk og den sidste på engelsk. Åh - jamen der er jo så mange, jeg godt kunne tænke mig. Den nye udgave fra Lindhardt og Ringhof af "Stolthed og fordom" er også virkelig smuk og står højt på listen. Ih, jeg kunne jo blive ved! :-D

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt forfærdeligt med alle de bøger! Min mor kom og klagede, da jeg sagde, hvad jeg ønskede mig til min fødseldag. "DET ER JO KUN DUMME BØGER" (Hun er træt af at skulle købe dem på nettet ;)

   Undskyld mor!

   Slet
 3. Leatherbound udgaven af Narnia vil jeg også SÅ gerne have fat i! Jeg elsker Barnes & Nobles Leatherbound udgaverne, så de fleste af bøgerne derfra står også højt på min ønskeliste :)
  Derudover ønsker jeg mig også en box med alle Harry Potter bøgerne på engelsk, og den nye illustrerede udgave af den første Harry Potter bog skal også hjem og bo hos mig på et tidspunkt! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De illustrerede er virkelig drømmen! Og et HP sæt på engelsk skal jeg også have! Jrg planlægger de nye fra Scholastic - det er SÅ smukke!!

   Slet
 4. Vi kan jo hurtigt blive enige om, at hvis du opstøver den læderindbundne udgave af 'Narnia', så bliver du nødt til at give den til mig! :')
  Ej, den er simpelthen bare SÅ smuk og jeg ærgrer mig virkelig over, at den endnu ikke er en del af min reol...

  SvarSlet