.

.

tirsdag den 22. september 2015

Top 10 Tirsdag - Min efterårs TBR-liste


Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens top 10 er 10 bøger på min Efterårs læseliste. Jeg hader egentlig de her lister, for jeg får aldrig læst alle de bøger, jeg bestemmer mig for alligevel. Men jeg laver listen, fordi det er hyggeligt, og jeg drømmer om at få læsetid, som sikkert ikke eksisterer! Efteråret bliver flytning, eksamen og bachelorskrivning, men jeg drømmer om tid til mine egne bøger også!


 1. Spektrum: Geminiderne af Nanna Foss. Denne bog er nok den, jeg glæder mig allermest til at læse her i efteråret, og den SKAL jeg læse. Så snart, den er i min postkasse, kaster jeg alt fra mig og læser den.
 2. Skyggesider af Christina Bonde. Jeg har endnu ikke fået læst noget af Christina Bonde, og det er simpelthen for dårligt. Jeg har fulgt lidt med i skabelsen af denne nye bog, og plottet lyder SÅ spændende!
 3. Stolthed og fordom af Jane Austen. Jeg tror på, at efteråret kalder på kærlighedshistorier, og derfor tænker jeg, at det er her, det bliver perfekt at læse min første Austen bog!
 4. Twilight af Stephenie Meyer. Jeg planlagde at genlæse bogen til sidste readathon, og min plan er, at den endnu en gang er i stakken!
 5. Peter Pan af J.M. Barrie. Denne bog bliver min børnebogsklassiker til efterårets readathon, og jeg glæder mig sådan til at læse den! Disneys film er magisk, og jeg glæder mig til at se, om bogen tager mig lige så meget med storm!
 6. Coraline af Neil Gaiman. Coraline fik jeg foræret i morgengave af Mark, og jeg glæder mig til at læse den i denne smukke, illustrerede udgave.
 7. Rebel Belle af Rachel Hawkins. Bogen har stået på min hylde SÅ længe, og jeg tænker, at det nu må være på tide at få den læst!
 8. Dash and Lily's book of Dares af Rachel Cohn og David Levithan. Jeg synes, konceptet i denne bog er fascinerende, og jeg håber at få den læst her i efteråret!
 9. Private af Kate Brain. Bogen købte jeg på bryllupsrejse, og jeg tænker, at den bliver et godt helle under bachelorskrivningen.
 10. Pivot Point af Kasie West. Det er en e-bog, som har ligget på min Kindle i hundrede år... Alle, jeg kender, der har læst den, elskede den! Jeg vil så gerne læse den også!
Hvilke bøger drømmer I om at læse i efteråret? Og eventuelt til readathon også?

6 kommentarer:

 1. ALLE! :') Der er så ufattelig mange bøger - især alle de skønne efterårsudgivelser, som jeg gerne vil læse! Jeg har lige fået 'Mig og Earl og den døende pige ind ad døren', hvilken jeg ser meget frem til at dykke ned i! Derudover vil jeg til readathon læse 'The Wizard of Oz' i min fine Puffin-udgave (du og jeg bytter lige - jeg læste nemlig 'Peter Pan' til forårets readathon) og så vil jeg i hvert fald også læse 'Red's Untold Tale'. :D
  Skønne læseplaner du har! Bogen om Dash og Lily læste jeg i december sidste år og den var altså virkelig hyggelig! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er den god til jul??? Jeg er allerede i gang med at planlægge december læsning, for tænker at jeg magter det samtidig med bachelor! Det skal jeg xD
   Der er let it snow på listen og my true love gave to me indtil nu!!

   Slet
 2. Åh, så langt (selvom vi faktisk allerede er i efteråret), har jeg slet ikke planlagt. Jeg håber på at få fornøjelsen af at læse en del krimi'er, og så vil jeg også rigtig gerne have læst de bøger af Jojo Moyes, som jeg mangler :-)

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh Jojo Moyes er skønt, når kulden og regnen truer udenfor! En skøn kop te eller kakao, og så hendes hjertevarme bøger!

   Slet
 3. ÅH, 'P&P', 'Peter Pan' og 'Coraline'! Sikke et enestående efterår du går i møde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber virkelig at nå dem alle sammen! Ved jeg når Peter Pan, og den er jeg SÅ spændt på!!! Jeg ELSKER Disneys tegnefilm, og hvis den er lige så fantastisk om den, så er jeg lykkelig!

   Slet