.

.

tirsdag den 8. september 2015

Top 10 Tirsdag - Færdige serier, jeg endnu ikke har færdiggjort


Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens top 10 er en liste over færdiggjorte bogserier, som jeg endnu ikke selv har fået læst færdig. Der er mange. Sådan virkelig mange... For en gangs skyld er der ikke lange beskrivelser ved dem alle sammen, og det skyldes, at de fleste er nogle, jeg ikke engang er begyndt på endnu...


 1. The Maze Runner af James Dashner. Jeg mangler den sidste bog i serien, og jeg tror, at jeg ikke er kommet videre, fordi bog 2 var så blandet en oplevelse for mig.
 2. Soulfinders af Josh Stirling. Jeg har læst den første bog for laaaang tid siden, og jeg kan ærlig talt ikke huske den...
 3. Ringenes Herre af Tolkien. Det kommer en dag....
 4. Unremembered af Jessica Brody. Her har jeg også læst den første bog, og bog 2 står klar på reolen. Men jeg har helt mistet lysten til den, fordi der var så mange, der var vrede på den.
 5. Fifty Shades og Grey af E.L. James. Jeg har læst de første 3 bøger, men hvis Grey tæller med som en del af serien, så har jeg ikke læst den færdig...
 6. Caldera-serien af Mette Bundgaard Laursen. Her mangler jeg også den sidste. Jeg var vild med de første 2 bøger, men jeg glemmer tit, at de ligger bagest på reolen.
 7. Revenants af Amy Plum. Her mangler jeg nogle smånoveller og den sidste bog. Jeg tror, at jeg er nødt til at genlæse de første 2 igen, for det er godt nok lang tid siden, at jeg begyndte på serien.
 8. Divergent af Veronica Roth. Her har jeg også læst trilogien men ikke "Four". Simpelthen fordi jeg HADER bog 2 og 3. Jeg gider ikke!
 9. Slettet af Terry Terri. Her har jeg læst den første bog.
 10. Vampire Diaries af L.J. Smith. Om serien er skrevet færdig, aner jeg ikke. Jeg har ikke læst et ord af den endnu, men jeg glæder mig!

Hvilke serier har I ikke fået færdiggjort endnu? Og hvorfor?


8 kommentarer:

 1. Fifty Shades of Grey opgav jeg ca. 50 sider inde i bog nummer to. Den var virkelig intetsigende, så jeg tror desværre aldrig jeg kommer igennem den.
  Vampire Diaries serien har jeg været i gang med i flere år. Tror egentlig kun jeg mangler at læse de sidste to, men jeg kan heller ikke finde ud af, om serien er færdig, og så skiftede de vist også til ghostwriter på et tidspunkt midt i den, så den er bare trukket for langt ud, desværre :)
  Derudover kan jeg egentlig kun komme i tanke om 'Evermore' af Alyson Noel og 'Walking Disaster' af Jamie McGuire, hvor bog nummer et skuffede så meget, at jeg ikke vil læse videre. Ellers har jeg egentlig planer om, engang, at læse videre i de alt for mange serier, jeg er i gang med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Serier kan virkelig hurtigt blive uoverskuelige - især VD! Der er jo sindssygt mange bøger, og jeg magter nærmest ikke at gå i gang :O! Jeg vidste ikke det med Ghostwriter? Det skal jeg da lige tjekke op på, når jeg går i gang med dem!

   Slet
  2. Det var vist også ret kontroversielt, hvor forlaget ligefrem fyrede hende fra at skrive sine egne bøger. Tror 'Midnight' er den sidste hun selv har skrevet :)

   Slet
 2. Åh, jeg har ikke læst nogen af dem du har nævnt heller, bortset fra Fifty Shades. Og tidligere ville jeg jo så også kunne have skrevet Harry Potter på, men den har jeg (glædeligvis) lige fået afsluttet! :-D

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Forfatteren til 'Vampire Diaries' bliver jo også bare ved i det uendelige. Det er lidt usmageligt, synes jeg, og derfor har jeg også opgivet.

  SvarSlet
 4. Jeg vil rigtig gerne prøve - men jeg tvivler på, at jeg gennemfører hele serien!

  SvarSlet