.

.

mandag den 28. september 2015

Readalong: Mig før dig


Jeg er ikke vant til at læse kærlighedsromaner. Det er en genre, jeg har et ambivalent forhold til, og jeg har af en eller anden grund altid holdt mig fra dem. 
For et års tiden opdagede jeg Jojo Moyes, og da "En plus en" udkom, anmeldte jeg den, og jeg var ovenud bgejstret. Bogen var så hjertevarm, morsom og rørende.
Men inden "En plus en" var der "Mig før dig". Bogen er elsket af utallige i blogland, og fortsættelsen "Efter dig" udkommer d.8.oktober.
Mens vi venter på fortsættelsen, kan man passende få læst eller genlæst "Mig før dig" - og det har jeg tænkt mig at gøre!

Sammen med Rosinante & Co. deltager jeg i en readalong - min første af slagsen! Meningen er, at vi sammen inden d.8.oktober har læst bogen, delt tankerne omkring den med hinanden og sammen er klar til forsættelsen på Moyes' mest populære bog. Jeg glæder mig rigtig meget til at dele læseoplevelsen med jer, og det kommer til at ske på Twitter (@XeniaESv) og instagram (@xeniasvensson), og opslag omkring denne fælleslæsning kan findes under hashtagget: #migførdig

Jeg glæder mig til at læse sammen med jer og dele en anmeldelse her på bloggen, når bogen er læst færdig!
Skal vi læse sammen?

6 kommentarer:

 1. Fedt.. Elsker den form for fællesskab.. Måske lidt presset lige med den korte tid men så det måske meget godt det er en kærlighedsroman ;) jeg er da 6 kapilter inde i bogen nu :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er for sej! Jeg skal til at starte på kapitel 4 - jeg vil nå det!!!

   Slet
 2. Åh, jeg har også tænkt mig at læse med.
  For mig bliver det dog en genlæsning og jeg har allerede lommetørklæderne klar! :D
  Jeg håber, at du vil kunne lide den!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jrg er seriøst bange for hvad det sker siden alle bare har tudet til den her bog Malene!!!!!

   Slet
 3. Jeg håber virkelig så inderligt at du vil elske den!

  Jeg læser også med <3 genlæsning dog.

  SvarSlet
  Svar
  1. IIIIH! Jeg håber sådan jeg kan lide den!!!

   Slet