.

.

torsdag den 24. september 2015

"Nattens sanger: Besat" af Christina BondeTitel: Nattens Sanger: Besat
Forfatter: Christina Bonde
Serie: Nattens sanger
Forlag: Mellemgaard

Sider: 316
Sprog: Dansk

Bedømmelse: 5/5

Dette er den første bog om Victoria og Lucas.

Victoria er ved at komme sig efter en overfald. Hun har egentlig bestemt sig for, at hun ikke skal finde en ny kæreste foreløbig, men pludseligt møder hun tilflytteren Lucas, og han drager hende ind i sin magiske verden. Lucas er dog ikke som alle andre. Lucas er vampyr, og Victoria må nu finde ud af, om deres kærlighed virkelig kan klare alt - og hvad hun er villig til at ofre for den...


Jeg mødte første gang Christina Bonde til bogbloggertræffet i 2014. Hun kom og var med til en debat om os bogbloggere, tonen på vores blogs og andre rigtig spændende emner! Ydermere fortalte hun om sin trilogi, "Nattens sanger", som adskillige selskabet havde anmeldt for hende. Jeg sad tilbage, helt alene, og måtte erkende, at jeg aldrig havde hørt om hende, og derfor var det også en glædelig overraskelse, da jeg vandt trilogien - endda signeret!
Nu har den stået på min hylde i et års tid, og jeg må erkende, at jeg lidt havde glemt dem. Men om lidt er Fru Bonde på vej med en ny bog, og jeg bestemte mig for, at NU skulle jeg også have læst et af hendes værker!

"Nattens Sanger" er virkelig blevet skamrost i bloggerland, og nu forstår jeg hvorfor. Bogen er fængende, interessant og et fantastisk bevis på, at Danmark også kan være med, når det handler om fantasy og vampyr-romancer. Jeg læste bogen på 1 dag, for den var virkelig ikke til at ligge væk!
Der skete hele tiden noget nyt, og jeg skulle liiiige hav et kapitel mere med, for hvad nu, hvis jeg gik glip af noget?

Jeg har ikke læst mange af de populære vampyr-serier, men denne er bestemt på niveau med serier som Twilight, som jeg virkelig elsker!


Victoria er bogens hovedperson, og hun er også fortælleren i historien. Hun er ved at komme sig over et overfald begået af hendes ekskæreste, og sammen med hende forelsker læseren sig i vampyren Lucas. Han er bare en drømmefyr: Elegant, charmerende, sexet og enormt romantisk! Victoria har svært ved at styre sig, men samtidig må hun hele tiden overveje, hvor meget hun er villig til at ofre for at være sammen med Lucas. Victoria er spændende, fordi hun ikke kaster sig hovedkulds ud i "lad mig blive vampyr"-projektet - hun er nødt til at sætte hælene i, fordi tingene er komplicerede, og derved giver hun bogen en bid af den realisme, der er i at skulle finde ud af sin tilværelse, og hvad man virkelig ønsker sig. 

Bogen er skrevet i et letlæseligt sprog, men det betyder ikke, at den er dårligt skrevet. Bonde forstår virkelig at tale med og til sin læser hele vejen gennem bogen, og historien er så fængende, at man som læser ikke kan andet end at læse bogen fra ende til anden.


Jeg må tilslutte mig flokken af begrejstrede læsere! Jeg var besat af "Besat", som er en sand pageturner, der viser markedet, at der findes danskere, der kan skrive fantastiske vampyrromaner! Jeg glæder mig så meget til at læse den næste bog i serien!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar