.

.

torsdag den 24. september 2015

Forberedelser til Readathon Efterår 2015
Der er nu kun 24 dage til, at en magisk begivenhed popper op i min kalender. Jeg går og kigger på min bogreol, tager bøger ud, vejer dem, bladrer og sætter dem tilbage igen. Jeg laver lister med to-do, indkøb og søde ord, så tiden går hurtigere.
De sociale medier boomer allerede med idéer, inspiration og læsestakke, og jeg går en lille smule i panik over, at min endnu ikke er færdig. Der er så mange muligheder, men jeg har endnu ikke besluttet mig.
Læsning er vidunderligt. Læsning er terapi, hygge og dannelse. Læsning er noget, jeg gør for mig selv, og læsning er noget, jeg gør, fordi jeg ikke kan lade være. For mig er læsning noget af det bedste i verdenen, og det kan både være afslappende, nervepirrende og dybt rørende. Jeg tror aldrig, at andet kunst har fået mig til at græde lige så meget, som bøger har.


Læsning er noget vi gør for os selv. Vi finder en hyggelig læsekrog, en skøn bog, og vi lukker os inde i en verden fyldt med fantasy, skønne karakterer og fantastiske fortællinger. Men 2 gange om året er læsning noget, vi gør sammen. Læsning bliver noget, som vi deler med hinanden, og bøgerne er alle mands eje!
Det er det, jeg elsker ved Readathon! Om 24 dage (d.17-18.oktober kl.14-kl.14) vil jeg sammen med en masse andre bogelskere fejre bøgerne. Sammen vil vi læse, dele vores læseoplevelser og dedikere 24 timer til det, vi elsker allermest.

Jeg er i fuld gang med at finde ud af, hvilke bøger, min stak skal indeholde, og det er svært! Dette readathon ligger for mig lige inden en eksamen og vores flytning. Men jeg vil deltage, og jeg glæder mig sådan til at købe snacks, købe lækker te og kakao og ikke mindst hoppe i afslapningstøjet, finde læsebrillerne frem og dele mit læseeventyr med jer andre!
Man kan nu på Readathons hjemmeside skrive sig på som deltager, og selvom du ikke læser alle 24 timer (det gør jeg fx ikke), så er det helt okay! Nogle af os har brug for søvn, andre skal arbejde. Du deltager lige som du har lyst til - og det er det, jeg elsker ved dette arrangement!


Som altid vil jeg skrive et indlæg, når læsestakken er valgt OG jeg vil lave et live-indlæg, som jeg opdaterer løbende de 24 timer, som readathon'et varer.

Skal I være med? Og har I styr på jeres læsestak allerede??

13 kommentarer:

 1. Holy Christ du er tidligt ude! :)
  Jeg har først lige tilmeldt mig, og er overhovedet ikke nær begyndt at tænke læsestak endnu. Der går nok lige et par uger inden det kommer på tanke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er jo typen, der godt kan lide at have styr på tingene i god tid ;) og når vi skal til at pakke ting til flytning, skal læsestakken være bestemt, så de bøger ikke forsvinder ned i kasser :D

   Slet
 2. Jeg har lige tilmeldt mig, og er allerede igang med at overveje min læsestak! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Iiiih hvor spændende Rikke :D Er der nogle bøger, der allerede er bestemt??

   Slet
 3. Ja, jeg har styr på min læsestak, men nu er jeg også sindssyg glad for planlægning :D

  Jeg afslører dog først stablen på min blog i ugen op til readathonen ;-)


  Mvh.
  www.denlillebogblog.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det glæder jeg mig til at se! Jeg er lidt lost omkring en del af bøgerne i min stak... Jeg har kun én, som er sikker....

   Slet
 4. Jeg skal deltage for første gang. Har lige tilmeldt mig i dag, og jeg glæder mig så meget! :D
  Min læsestak er ikke på plads endnu, men jeg er begyndt at overveje muligheder, så må vi se hvad det ender med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor spændende :D du skal glæde dig!!

   Slet
 5. Jeg skal selvfølgelig være med og min læsestak er også stille og roligt ved at tage form... Dog kommer der hele tiden nye bøger ind ad døren, som også har potentiale og pludselig er jeg tilbage ved startpunktet igen..
  Readathon er så magisk - jeg glæder mig sådan!! :')

  SvarSlet
  Svar
  1. Også mig!! Og netop problemet med nye bøger og nogle man håber når at komme - det kender jeg godt!

   Slet
 6. Jeg kan desværre heller ikke deltage denne gang. Da jeg ikke kunne deltage i foråret grundet rejse, trøstede jeg mig med, at der jo heldigvis var et mere til efteråret... men ja, altså jeg forstår virkelig at planlægge mine rejser, så endnu engang vil jeg ikke være hjemme til readathon. Men glæder mig til at læse om jeres dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv Sidsel! Vi håber foråret bliver bedre for dig readathon-wise ;)

   Slet
 7. Jeg forbereder ikke selv. Og jeg dedikerer heller ikke hele min dag til det. Jeg forsøger at gøre dagen så "almindelig" som muligt, men så læse lidt mere (altså lige så snart der er pause/fri til det). Men jeg glæder mig nu alligevel rigtig meget til at deltage - og til at læse om jeres oplevelser også :D

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

  SvarSlet