.

.

søndag den 27. september 2015

Bogbloggertræf 2015
Det er ofte, at jeg overvejer, hvorfor jeg deler min læsning med andre. Hvad kan det gøre godt for? Hvorfor vælger jeg at bruge timevis på at tage billeder, skrive indlæg og anmeldelser?
Læsning er min passion. Bøger er så enestående en del af mit liv, og bøger er dér, hvor jeg kan finde ro og være mig selv. I bøgernes verden er jeg helt alene, og jeg an fordybe mig i verdener med drager, magi, samfundsopfattelser og vidunderlige karakterer, der bliver hos mig for evigt.
Bøger har altid formet mig, og jeg håber at kunne hjælpe andre til fantastiske læseoplevelser ved at blogge om min læsning og de læseoplevelser, jeg gang på gang befinder mig i.Jeg er bestemt ikke den eneste, der har denne passion. I går mødtes jeg med 41 andre bogbloggere fra hele landet. I går var der det årlige træf i Aalborg, hvor bogbloggere fra nær og fjern, lille eller stor blog, kommer, og sammen sparrer vi, snakker og deler idéer. Bogbloggertræffet er en skøn mulighed for at se, hvilke mennesker, der sidder bag skærmen, men det er lige så meget en måde at lære de andre meninger og holdninger at kende. Bogbloggertræf er lige så meget en mulighed for at lære sig selv og kende, og for mig er det en unik mulighed til at suge til mig fra de meget erfarne bloggere!


Dagen startede med en lækker frokost og foredrag v. forfatteren Nadia Plesner. Nadia er mest kendt for tegningen af en afrikansk dreng med en modetaske og en hund på armen. Nadia fortalte om den længe og seje kamp det var for hende at få lov til at publicere denne tegning og om en lang retssag med modefirmaet Louis Vuitton. Bogen fik vi alle foræret, og Nadia blev og signerede bagefter. Det var SÅ inspirerende, og det er længe siden, at jeg har mødt en så modig kvinde som Nadia!På vores stole var der gaveposer fra Tellerups forlag. Der lå en masse skønne bøger i, blandt andet 2 fra dagens anden forfatter, nemlig Carina Evytt
Hun fortalte om at finde sin genre og vide, hvad man gerne vil skrive, men at forlaget gang på gang ikke vil sælge den idé. Heldigvis lykkedes det hende, og "Den fredløse" kom på gaden, og det er uden tvivl den, hun er brudt igennem med. Hun fortalte om hendes passion for horror-genren, og hvordan hun også har eksperimenteret med den. Hendes bog "Dæmoner" lå også i posen, og begge fik jeg signeret. "Dæmoner" lyder som en af de bedste gyserbøger i verdenen, og jeg glæder mig SÅ meget til at læse den.


Der kom et sidste surprise-besøg, nemlig Ricki fra forlaget Dreamlitt, og han fortalte, hvordan de er et forlag, der har satset hele butikken for at få lov at udgive de bøger, DE tror på! Det var så inspirerende, og han forærede 2 af de fantastiske udgivelser, forlaget har her til efteråret. Jeg glæder mig til at læse de bøger og reklamere endnu mere for det forlag, for det kræver godt nok meget mod at satse hele butikken! Ricki blev til resten af dagen og var med til den debat, der prægede eftermiddagen. Vi bloggere havde haft mulighed for at stille spørgsmål til hinanden, og den fælles debat blev brugt til sparring, idéer og spørgsmål omkring at være i den blogger- og forlagsverden, de fleste af os befinder os i til hverdag. Jeg fik mange gode idéer med hjem, og jeg fik styr på en masse juridsk, som jeg slet ikke vidste, der var regler om.
Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg virkelig har været uvidende omkring bestemte ting, men jeg er så glad for, at jeg åbnede munden for netop at få de informationer, som gør mit bloggerliv så meget lettere i fremtiden - tak skal I have!Resten af arrangementet bestod af hyggesnak og boogie-bags! Det er uden tvivl den fedeste del af træffet, og der var gaver fra (tror jeg) alle forlag i Danmark! Der var SÅ mange forskellige bøger, og jeg er faktisk glad for alle dem, der var i min pose! Der var alt fra YA til fantasy til krimier og thrillere! Desværre kommer bøgerne ikke op på hylden liiiige nu, for flytningen er lige om hjørnet, men jeg glæder mig enormt meget til at indrette mit hjemmebibliotek med dem alle sammen!


Et stort tak skal lyde til de fantastiske planlæggere! Det er så pisse sejt, at I lægger alle de timer og kræfter i det her hvert år, og jeg er lykkelig for, at I har lyst til det! Det er det hele værd, er jeg sikker på, for 42 glade bloggere sagde pænt farvel i går. Jeg håber inderligt, at I vil tage kampen op næste år også :)
Dagen kunne heller ikke være blevet så magisk uden de fantastiske sponsorer - tak fordi I tror på os ;) 


Auto og møbelpolstring v/Børge Jensen

26 kommentarer:

 1. Så hyggelig en dag skal man lede længe efter! Absolut en af de bedste dage i året. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Virkelig! Allerede nu glæder jeg mig til næste år :O

   Slet
 2. Det var virkelig så herlig og god en dag! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mega! Så mange gode og spændende indslag!

   Slet
 3. Tak for en hyggelig dag og en hyggelig snak! :)

  SvarSlet
 4. En vildt inspirerende, lærerig og fantastisk dag! <3

  SvarSlet
 5. En dejlig dag. Første gang jeg deltog i bogbloggertræf men ikke sidste gang :)

  SvarSlet
 6. Det var sådan en hyggelig dag.
  Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om Høstens Engel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg lover der kommer anmeldelse så snart den er læst :D

   Slet
 7. Det var en virkelig hyggelig dag - og det var rigtig fedt, at få lov til at møde jer allesammen!

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Hold da op.. Fik I så mange bøger :O sykt.. Lucky you :)
  Det da nogle søde forlag i DK som sponser så godt omkring det..

  Enig.. Først startet jeg ud med at blogge for at dele min læse glæde og selv huske hvad jeg har læst.. men senere blev det bare så hyggeligt at være del af et netværk. Og at få så mange nye venner og bekendte :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig med dig! Det gør bare noget helt særligt - især når man er sammen med alle dem, der deler ens interesse!

   Slet
 9. Tusind tak for en dejlig dag! Jeg er glad for at vi har været god til at ramme med din goodiebag. Det er altid lidt af en kunst. :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg forestille mig! Den har mange spændende titler som jeg virkelig glæder mig til!!!

   Slet
 10. Det var sådan en dejlig dag, og sikke nogle gode billeder du har fået taget!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sidsel - det var svært at finde tiden til det :b

   Slet
 11. Det var hyggeligt at få snakket med dig! Og i må have en god flytning til (næsten) Vejle ;)

  SvarSlet
 12. Super cool at sidde ved samme bord som dig. Synes vi havde nogle hyggelige snakke med alle ved bordet. Det fungerede bare enormt godt! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde søde Nena - synes det var mega sejt at du var med og havde overskud til det:b

   Slet
 13. Tak for en skøn, skøn dag <3

  SvarSlet
 14. Tak for en skøn dag. Det var hyggeligt at se dig igen :)

  SvarSlet