.

.

tirsdag den 18. august 2015

Top 10 Tirsdag - Forfattere jeg altid køber


Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens top 10 er forfattere, jeg altid køber, ligegyldigt hvad de har udgivet. Denne liste bliver ganske kort, for det er faktisk ganske få forfattere, jeg har sådan et forhold til. Ikke desto mindre glæder jeg mig til at dele det med jer:

 1. J.K Rowling. Ja, det siger vel sig selv? Heldigvis har jeg indtil nu elsket alle de bøger, hun har udgivet. Som en af de eneste i verdenen, er jeg nok lykkelig for The Casual Vacancy for eksempel ;)
 2. John Green. Hver gang en ny Green bog kommer på dansk, gør jeg ALT for at få fingrene i den. Min samling er komplet, og jeg venter spændt på en ny bog fra hans hånd...
 3. Stephenie Meyer. Jeg har indtil nu alle de bøger, som hun har udgivet, og jeg er er spændt på, hvad der bliver hendes næste projekt.
 4. Jojo Moyes. I hvert fald på en eller anden måde... Jeg ejer kun 2 af hendes bøger, men jeg ønsker mig ALLE hendes værker. 

Hvilke forfattere SKAL I bare købe nyt af, når I ser dem på hylden?

3 kommentarer:

 1. Faktisk ingen af dem du nævner :P

  Men Rachel Caine, Julie Kagawa, Karen Marie Moning er nogle af dem :)

  SvarSlet
 2. Stephenie Meyer, Lucinda Riley og Mary Higgins Clark er nogen af dem jeg samler på. De to første har jeg (indtil videre) alle danske udgivelser, og Mary Higgins Clark har jeg næsten halvdelen :D

  SvarSlet
 3. Jeg tror ikke, at der er nogle forfattere jeg har købt alt af (medmindre det er deres debutroman og den eneste de har udgivet - det tæller dog vist ikke). :P

  Sarah Dessen er dog umiddelbart den jeg ejer flest selvstændige bøger af. :)

  SvarSlet