.

.

mandag den 31. august 2015

Månedlig opsummering: Romantiske august


Dette var august for mig: August var en magisk måned og den bedste i hele mit liv. I august ringede bryllupsklokkerne endelig, og jeg sagde ja til manden i mit liv. August var romantisk bryllupsrejse i Silkeborg med picnickurv og champagne i brudesuiten. August har været en måned med fest, farver, kys og kram. August har været en så lang måned og samtidig er den forsvundet på ingen tid. August betød farvel til praktik og hej til skolen en allersidste gang. August betød gensyn med klassen og lærere, som jeg har savnet i min hverdag. August har æret fejring af mors 50års fødselsdag med venner fra nær og fjern.
August har været fantastisk med sol og varme, kærlighed og hyggestunder.


I august læste jeg: Jeg er faktisk stolt af mig selv over, at jeg i denne måned har læst 4 bøger! Det taget i betragtning, at der har været bryllup, bryllupsrejse og skolestart. Alle læseoplevelser har været skønne, og det er jo fantastisk at kunne sige!Augusts mest skuffende bog: Der er ingen bøger i august, der har været skuffende. Men den, der var mindst god, må være Linses biografi "Jeg gør, hvad jeg vil". Den var bestemt underholdende og spændende læsning - den fik bare mindre stjerner end de andre læseoplevelser denne måned!

Augusts bedste bog: Det er så svært, men jeg må nok sige "Den eneste ene" af Kiera Cass. Det er bare nogle fantastiske bøger, og jeg slugte den på 2-3 dage (med bryllupsplanlægning ind i mellem!) Jeg kan slet ikke vente på bog 4 i den serie! Dog må jeg også nævne "Britt-Marie var her", som virkelig overraskede mig positivt. Det var en af månedens 2 lydbøger, og jeg var virkelig begejstret!I august fik/købte jeg disse bøger: Der er kommet mange nye bøger på hylderne! Til bryllup fik vi så mange fine bøger i gave, hele 8! Mark har desuden fået 2 bøger i fødselsdagsgave og jeg har købt en til mig selv, da jeg bestilte dem til ham ;) Så august har været en skøn måned for reolerne!


Hvad byder den kommende måned på?
: September byder på fødselsdag og forandringer. Der skal søges bolig, afsluttes skole (fra og med oktober hedder det eksamen og lige efter det hedder det bachelor!!) og pakkes ned. Planen er, at Mark og jeg snart siger farvel til Aarhus, så vi kan lige så godt komme i gang med at pakke tingene heroppe sammen i ro og mag. Septembers læseoplevelser bliver ungdomsbøger. Jeg har bestemt mig for, at jeg gerne vil nå 1-2 af mine engelske bøger og "Audreys verden", som L&R netop har sendt mig!

Hvordan har jeres august måned været? Og hvilke bøger glæder I jer til at læse i september??

1 kommentar: