.

.

tirsdag den 11. august 2015

Bryllupsberetning #1 - Polterabend

Ud over min store passion for bøger, som fylder meget i min travle hverdag, så har der det sidste halvandet år været en begivenhed, som har fyldt mindst det tredobbelte: nemlig at jeg langt om længe har sagt "ja" til min vidunderlige Mark!

Mange af jer har fulgt med i lang tid, når det kommer til vores forhold, og derfor har jeg valgt også at lave en skriftlig beretning om vores store dag! Der kommer flere afsnit, og alle vil handle om en bid af dagen. Hvis ikke I magter at læse det, må I gerne lade være, men jeg deler det med jer, fordi det er vidunderligt at have dette på skrift til eftertiden, og fordi jeg er en glad, lille julegris efter vores store dag d.8.august! 


Den første del af min beretning omhandler min polterabend: Det har egentlig ikke noget med brylluppet at gøre, men ikke desto mindre var det en helt fantastisk dag, som bare har vist mig, hvor godt mine søde veninder kender mig!

Dagen startede med, at jeg skulle besøge min ene brudepige, AK, og snakke tidsplan og andre praktiske ting omkring brylluppet, så hun følte et overblik på dagen. Vi fik snakket om løst og fast, og hun foreslog en tur til Vejle, hvor vi kunne kigge efter små detaljer, der kunne bruges til pynt osv. Den var jeg da med på, så af sted med os! I Vejle stod en hel flok tøser så og ventede på os. Her fik jeg er pinkt "Bride to be"-banner på og en vidunderlig, fin Elsa-krone! Vi gik på italiensk restaurant og spise en lækker frokost, inden turen gik videre til The Body Shop!


Her havde pigerne bestilt en makeup-aften, og jeg kan virkelig anbefale den idé! Man kommer, når butikken er lukket, og det gør, at de ansatte kun har øje for jer, og der er gode tilbud, rabatter og ren tøsehygge! Alle fik vi lagt en smuk makeup, og vi fik mulighed for at købe alle de produkter, der var blevet brugt på os, hvis vi kunne lide det look, der var blevet lavet. Bagefter fik vi de søde ansatte til at tage et fællesbillede til gemmerne :D


Mine brudepiger havde arrangeret, at alle i løbet af dagen skulle lave en eller anden form for underholdning. Derfor besluttede vi os for en kop kaffe på baresso, mens Julie og Mulle lavede deres quiz om Xenia! Nøj, der blev kigget, da vi kom ind alle mand! Det passede perfekt med en kop kaffe, for det næste faste punkt var først om en times tid. Quizzen var rigtig sjov, og der kom nogle sandheder på bordet. Alle klarede sig rigtig godt, men Anne, min anden brudepige vandt, og hun fik en fin pose M&M's for sin indsats ;)


Vi kørte tilbage til Fredericia - ned til lystbådehavnen! Jeg havde fået at vide, at jeg skulle tage en badedragt med, og jeg frygtede virkelig, at den stod på vinterbadning (i hvert fald med det vejr, der var på det tidspunkt!) Dette punkt var virkelig også et bevis på, hvor meget mine veninder lytter til mig: Jeg skulle nemlig ud og køre på vandscooter! Hver gang, jeg er blevet spurgt, hvad jeg kunne tænke mig at lave på min polterabend, hvis der skulle ske noget vildt, har jeg nævnt vandscooter: Det ser så skide skægt ud, og jeg ville SÅ gerne prøve det! AK's svoger skulle styre, og jeg skulle sidde bagpå. Jeg fik min badedragt på, en våddragt og en redningsvest! Og af sted kørte vi! Det var SÅ vildt og sjovt, men lige i situationen var det virkelig skræmmende, og jeg måtte bede ham sætte farten ned flere gange, fordi jeg var SÅ bange for at falde af! Heldigvis skete det ikke, og det var mega fedt at opleve! Dagens adrenalin-kick var bestemt indhentet, og vi kørte videre til C-Cafe, kirkens lokaler, hvor vi skulle have aftensmad og hygge resten af aftenen.


I C-Cafe var der dækket fint op, og vi fik pizza, drak liiiiiidt alkohol og grinte! Det var også her, at dagens sidste aktiviteter skulle fyres af. Signe og Pernille havde forebredt katapult af grillspyd og elastikker (Det lød virkelig kedeligt!), men da vi først kom i gang, gik der den vildeste konkurrence i den, hvor Anne og jeg førte STORT, lige indtil Julie lavede en bue i stedet og skød et spyd mega langt væk! ØV!
Maja havde taget nogle multismagsbønner med, der lignede hinanden men kunne smage af to forskellige ting. Så var det jo at satse på, om man fik en god eller en dårlig ;) Alles ansigter var PRICELESS, og det var SÅ skægt at se, hvor bange man kunne blive for at få en med bræksmag!
Anne havde forberedt den aktivitet, jeg nok fandt allersjovest: Der skulle nemlig laves plan b-brudekjoler. Veninderne delte sig op i 3 hold, og så skulle jeg kåre vinderen. Det var godt nok svært at vælge, men AK og Maja bestemte sig for at fremhæve mit brystparti (så lagde inden jo mærke til, at det var en anden kjole!), og for den idé måtte de simpelthen vinde!
AK havde taget et drukspil med, hvor alle kort i et kortspil betød noget bestemt. Vi rendte rundt som hovedløse høns og skraldgrinede, det var simpelthen så sjovt, fordi ingen kunne huske, hvad man skulle hvornår!Resten af aftenen blev brugt på snak, grin og druk. Ja. Det skal man vel sådan en dag ;) Ikke desto mindre havde jeg en FANTASTISK polterabend! Tusind tak tøser!Næste indlæg kommer til at handle om forberedelserne inden kirken på selve bryllusdagen! Dvs håropsætning, at komme i kjolen og at få lagt fin fin makeup: Og selvfølgelig alle de følelser, det kan være forbundet med!

5 kommentarer:

 1. Hvor lyder det virkelig bare som en helt perfekt dag, de havde fået sat sammen :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var SÅ fedt!!! Åh det kunne ikke være bedre!!

   Slet
 2. Det lyder som e super dag! Skønt med veninder som kender en så godt, at dagen ikke kan andet, end blive god :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har så evigt ret Sidsel! Og det fedeste var virkelig, at alle hyggede sig den dag!

   Slet
 3. Vi har også lige været på polteraben og vi holdte på en søde og hyggeligt måde ,, men vi fik lavet nogle søde ordensbånd til bruden og til os selv som gæster.. Var slet ikke klar over der var et firma der solgt dem .. se her https://www.ctiparty.dk/shop/polterabend-189c1.html - De har vildt meget til fest ;-)

  SvarSlet