.

.

tirsdag den 28. juli 2015

Vlog: Kiss, marry og cliff

I dag ville der normalt være kommet et top 10 indlæg, men ugens tema kunne jeg ikke finde på noget klogt at skrive om (temaet var karakterer fra bøger, der er fellow book-nerds).

Derfor bestemte jeg mig for at dele en video med jer i stedet, da det efterhånden er så lang tid siden, at jeg har uploadet en vlog til jer. Som I ved har jeg lavet en tagleg eller 2 de sidste par gange, og jeg har fundet så mange sjove idéer. Denne er jeg dog særligt vild med.
Legen hedder Kiss, marry og cliff. Man laver en masse sedler med bogkarakterer, og man trækker 3 af gangen. Dernæst er det den svære opgave at vælge, hvem man vil kysse, hvem man vil giftes med, og hvem der skal kastes ud fra en klippe!
Her er så mit bud på sådan en omgang!


Som altid er mine videoer lavet i samarbejde med bog-vlog.dk, og jeg håber virkelig, at der er andre derindefra, der tænker, at de vil være med til denne spøjse og til tider svære tag-leg!


God tirsdag!

6 kommentarer:

 1. Fin video! :D

  MEN.. HVORDAN KAN MAN HADE PEETA? Jeg er forarget, Xenia. Det er jo min elskede Peeta... <3

  OG jeg vil også giftes med Finch! :D HAN ER MIN..

  (virker jeg lidt besidderisk nu..?)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tager finch, så får du peeta????

   Slet
  2. ... Nej... De er mine begge to :'(

   Slet
 2. Ej, hvor er det sjovt! Du kan helt sikkert tro, at jeg vil lave denne leg også!

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt! Jeg vil glæde mig til at se dit bidrag :D

   Slet
 3. Hahaha, farvel Jacob da! :')
  Men øh, Xenia? Logan/Wolverine er altså min...

  SvarSlet