.

.

tirsdag den 21. juli 2015

Top 10 Tirsdag - Hypede bøger jeg aldrig fik læst


Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens top 10 var en liste, jeg simpelthen fandt for svær! Derfor har jeg valgt at lave listen, der skulle være kommet for 2 uger siden! Ugens tema er derfor top 10 hypede bøger, jeg aldrig har fået læst. Jeg køber og ønsker mig altid det nyeste af det nye, og jeg sætter dem alle på min to-read liste. Men det er desværre langt fra dem alle, jeg får læst. Og mange skammer jeg mig over! 1. Red Queen af Victoria Aveyard. Ja. Den ejer jeg, og den er endnu ikke læst. Jeg skammer mig virkelig, for jeg er sikker på, at jeg vil elske den!
 2.  Ondskabens hotel af Stephen King. Jeg har læst så få King bøger, men den her skammer jeg mig virkelig over!
 3. After af Anna Todd. Jeg kan se, at alle læser den. Jeg aner ikke, hvad den handler om...
 4. Game of Thrones-serien af George R.R. Martin. I ved, hvordan jeg har det med den serie! DET KOMMER, OKAY?!
 5. Vampire Diaries-serien af L.J. Smith. Jeg er så glad for vampyr-bøger, men den er simpelthen så lang den serie... Får jeg den nogensinde læst?!
 6. House of Night-serien af P.C. Cast. Endnu en vampyr-serie, jeg bare ikke er kommet i gang med. Men jeg vil enormt gerne læse dem, for alle siger, de er så spændende!
 7. Pretty Little Liars-serien af Sara Shepard. Jeg begynder snart på tv-serien, og derfor vil jeg også rigtig gerne læse bøgerne!
 8. Rebel Belle af Rachel Hawkins. Jeg købte bogen, fordi ALLE snakkede om den, og jeg skammer mig virkelig over, at jeg endnu ikke har læst den!
 9. Pivot Point af Kasie West. Endnu en bog, som alle læste og roste til skyerne. Jeg har den i min Kindle-app, og jeg håber virkelig snart, at energien til at få den læst, vil dukke op!
 10. Eleanor and Park af Rainbow Rowell. Jeg købte bogen, da jeg arbejdede i bog og idé, fordi alle sagde, at jeg ville elske den, hvis jeg kunne lide John Greens bøger. Jeg har endnu ikke læst den...
 Hvilke hypede bøger har I endnu ikke læst? Og hvorfor?

7 kommentarer:

 1. Jeg har House of Night fra nr. 1 til 11 tror jeg, som jeg gerne vil af med, hvis du er interesseret? Jeg kan tage dem med til bogbloggertræf :)

  Go Set a Watchman lyder ikke som en bog jeg kommer til at læse. Jeg synes jeg efterhånden har hørt så meget negativt om den, at jeg ikke har lyst til at læse den. Og det virker også som om den er udgivet for tjene penge ind, uden at skele til om indholdet er godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uuuuh er de på dansk eller engelsk ^^?

   Slet
  2. Nu har jeg lige tjekket og det er kun fra 1-10 jeg har og hvis du er interesseret vil jeg gerne have 100 kr. for dem :)

   Slet
  3. Det er en deal :D kan jeg betale til træffet???

   Slet
  4. Ja, det er bare helt fint :)

   Slet
  5. Fedt tusind tak!!!! :D

   Slet