.

.

tirsdag den 14. juli 2015

Top 10 Tirsdag - De 10 nyeste bøger


Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens top 10 er en top 10 over de bøger, jeg er kommet i besiddelse af. Jeg har valgt at gøre det sådan, at jeg viser jer de 10 nyeste bøger på mine hylder! Mange af dem er endnu ulæste (fordi jeg for tiden ikke får læst noget som helst!!), men det er alle bøger, jeg glæder mig til!


 1. Lola og Naboens søn af Stephanie Perkins 
 2. Maze Runner: Infernoet af James Dashner
 3. Maze Runner: Dødskuren af James Dashner
 4. Mary Poppins af P.L. Travers
 5. Red Queen af Victoria Aveyard
 6. Wuthering Heights af Emily Brönte
 7. The Adventures of Robin Hood af Roger Lancelyn Green
 8. Pride and Prejudice af Jane Austen
 9. Ballet Shoes af Noel Streatfeild
 10. Legend: Prodigy af Marie Lu
Hvad er de nyeste bøger i jeres samling? 

2 kommentarer:

 1. Lækre bøger! Jeg er lige blevet færdig med 'Prodigy' og den var bare VIRKELIG god!

  Jeg har næsten lige fået 'The Darkest Part of The Forest' af Holly Black, 'The Isle of The Lost' af Melissa De La Cruz, 'Vanish' af Sophie Jordan og så 'A Christmas Carol' af Charles Dickens ind ad døren! Sidstnævnte venter jeg dog et par måneder med at genlæse. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh alle de skønne læseoplevelser, der venter én med alle de vidunderlige bøger!!!

   Slet