.

.

onsdag den 1. juli 2015

Månedlig opsummering: Tomme juni
Dette var juni for mig: Juni forsvandt. Den gled væk i søvn, sygdom og fraværende fornemmelser. Jeg har ikke formået at skille dagene fra hinanden, og jeg er blevet lullet ind i en rutine, jeg ikke har kunnet bryde med læsepauser. Juni har været en måned uden læselyst, og derfor har bøger haft sidste prioritet i min tilværelse. Juni har været våd med enkelte solskinsdage, og humøret har været helt nede under gulvbrædderne.
Juni var tom, og de enkelte lyspunkter forsvandt hurtigt i en stresset og forvirrende dagligdag. 

I juni læste jeg: Det er pinligt. Jeg har i juni læst 2 bøger. Tiden og lysten til læsning har ikke været i mit liv, men jeg kan mærke, at det langsomt er ved at vende.Junis bedste bog: Den ene bog i denne måned var fantastisk, og den anden var middelmådig. Derfor er det meget let at sige, at månedens bedste bog var "kvinden der forsvandt" af Gillian Flynn. Den hørte jeg som lydbog (Tak Mofibo!), og jeg elskede den lige så meget som filmen!

Junis mest skuffende bog: Den anden bog, som blev læst i denne måned, nemlig "Tidsfangen" af Gry Ranfelt. Den var slet ikke det, jeg regnede med, den var til tider langtrukken og nogle gange var det så svært for mig at finde ud af, hvad bogen egentlig ville mig.  
I juni fik/købte jeg disse bøger: Jeg har fået 4 bøger til anmeldelse samt købt en enkelt meget smuk udgave af Lewis Carolls samlede værker, som søde Anne tog med hjem til mig fra Poltikens Boghandel, da hun var i KBH! Den er så fin og passer perfekt på min klassikerhylde. Mit købestop holder so far, og det er jeg faktisk stolt af!
Hvad byder den kommende måned på?: I juli vil sommeren smile til mig. Jeg vil lade min læsning være mere lystbetonet, for det tror jeg bestemt, at der er brug for. Jeg vil fx læse de sidste 2 bøger i Selection-serien, der er kommet indtil nu, og jeg vil have det godt med det! Jeg tror også, at juli vil blive dedikeret til lidt engelske YA-bøger, som jeg købte for et stykke tid siden og glæder mig meget til at læse!

Juli er personligt også den sidste måned i min praktik, og nu er jeg ikke længere skolepædagog, nu er det ren SFO, og det er rart nok!
Hvordan har jeres juni måned været? Og hvilke bøger glæder I jer til at læse i juli??

2 kommentarer:

 1. Det er slet ikke pinligt, at du 'kun' har læst to bøger - det er jo så evigt vigtigt, at du lytter til dig selv, frem for at presse bøger ned i halsen på dig selv!

  Fløf, juni er også bare forsvundet for mit vedkommende. Der har været en del arbejde og ellers ikke så meget andet.
  I juli glæder jeg mig vildt til at læse 'Night Angel' af Brent Weeks! Også selv om, at den er reeeet intimiderende! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig rart, at jeg ikke er den eneste, der 'missede' juni :'D

   Slet