.

.

fredag den 31. juli 2015

Månedlig opsummering: Rolige juliDette var juli for mig: Juli var en helt anden måned end juni. Jeg har haft min sidste måned i praktik, og der har ikke været mange børn grundet sommerferie, så der har været tid til fordybelse, hygge og afslapning med feriebørnene. Derudover har jeg faktisk fået læselysten tilbage i juli. Jeg har tilladt mig selv at læse bøger, som jeg bare har haft lyst til, og det har været så befriende, at I slet ikke forstår det. Det må jeg til at gøre meget mere!
Juli har været en måned med afslutninger og nye begyndelser: Vi har sagt farvel til Aarhus som kærester, for når vi vender tilbage, er vi mand og kone. Brylluppet er nu kommet i højsædet, men ind i mellem er der tid til læsning: Det skal der være ;)
Juli har været gensyn med gamle venner og nye minder med dem, vi altid ser. Juli har været biografturer, sushi og caféer. Juli har været vidunderlig og hyggelig. 


I juli læste jeg:
3 bøger! Det er jeg stolt af med alle de småting, der ellers har ligget og kæmpet for at få min opmærksomhed!

Julis bedste bog: Er uden tvivl "En mand der hedder Ove"! Åh jeg har endnu ikke sluppet denne smukke læseoplevelse (Tak til Mofibo for en fantastisk lydbog!), og jeg er faktisk næsten færdig med at lytte til "Britt Marie var her", fordi jeg bare måtte have mere fra Frederick Bakman! Jeg kan virkelig kun anbefale den bog, og anmeldelsen kan findes her på bloggen! WOW!

Julis mest skuffende bog: Det er nok "Maze Runner: Infernoet" af James Dashner. Ja, det er det. Den var rigtig fed i starten og slutningen, men jeg synes, at alt det i midten var så ligegyldigt... Det var så ærgerligt, at den skuffede så meget, netop fordi jeg ELSKEDE den første bog i serien så meget. Ikke desto mindre er jeg enormt spændt på bog 3, netop fordi slutningen lige vendte det hele igen!

I juli fik/købte jeg disse bøger: Der er faktisk ikke kommet nye bøger på hylden i juli. Ja, det er sandt. Det er ret vildt, faktisk... Men tro mig, i august kommer de! Det kan jeg mærke ;)Hvad byder den kommende måned på?: August er ikke en læsemåned. Så er det sagt. Der bliver læst dét, der er overskud til og ikke en side mere. VI SKAL NEMLIG GIFTES! OM 8 DAGE!!!!!!!! JEG GLÆDER MIG!
Ej, det læsning, der bliver, har Mark faktisk bestemt. Han hjalp nemlig med at pakke de bøger, der skulle med hjem på ferie og på bryllupsrejse. Det er en lækker blanding af YA og børneklassikere, og jeg glæder mig til at dele de skønne læseoplevelser med jer!Nu er I advaret! I august kommer der en MASSE indlæg om brylluppet, men bøgerne skal nok også få plads, bare rolig: Jeg lover at bryllupsspam stopper i løbet af den måned, og I behøver ikke læse med, hvis I ikke har lyst! Men jeg vil så gerne dele det med jer, så det gør jeg ;)
Hvordan har jeres juli måned været? Og hvilke bøger glæder I jer til at læse i august??

3 kommentarer:

 1. Ej, hvor skønt du har fået læselysten tilbage. Men med bøger af Frederick Bakman er andet vidst også ret svært :D

  Forresten glæder jeg mig helt vildt til bryllupsspam <3 ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, det er også relevant for dig Simone :D gem endelig de ideer du kan bruge ;) og spørg endelig hvis der er noget, du kunne tænke dig et indlæg om!

   Slet
 2. Dejligt med en rolig måned. Det er der altså bare behov for engang imellem, og gør at det kan være lettere at komme igennem de måneder hvor der er mere stress :)

  ... og jeg glæder mig altså også til bryllupsspam, så du skyder bare løs :)

  SvarSlet