.

.

torsdag den 11. juni 2015

Vlog: Bøger der rørte mig

Jeg tror, at vi alle sammen kender den slags bøger, der bare bliver hos os for altid. Det er karakterer, vi aldrig glemmer, og handlinger, der har rørt os dybt. Disse bøger er så vigtige at huske på, og jeg har valgt at dele de 10 bøger med jer, som har rørt mig allermest de seneste par år.

Det, jeg elsker, ved at være boglæser, er, at en så simpel ting som en fortælling pludselig kan give én helt andre perspektiver på tilværelsen og kan vække følelser, som får mig til at grine eller græde: måske endda begge ting på samme tid (tak, John Green!). 
Listen er for at I kan lære mig bedre at kende, men også til inspiration, fordi jeg håber, at disse bøger kan gøre det samme ved jer.

OBS! Noget er gået helt galt i redigeringen af videoen, fordi den pludseligt stopper. Listen er derfor ikke på de 10 bøger, jeg havde håbet at dele med jer (råfilerne er væk, så kan ikke lave videoen om igen :/). Ikke desto mindre håber jeg, at det, der er, er værd at se :)

De bøger, jeg IKKE har nået at nævne i videoen er:
- The Fault in Our Stars af John Green
- Harry Potter 7 (især!) af J.K. Rowling
- Booya Moon af Stephen King
- Vinterpiger af Laurie Anderson
- Intet af Janne Teller
- Girl, Interrupted af Susanna Kaysen


Videoen er som altid lavet i samarbejde med bog-vlog.dk, og der sker SÅ meget inde på siden for tiden, så skynd jer ind og se, hvad de andre vlogger om disse dage :9

Er I enige med listen? Og hvilken bog står øverst på jeres?

4 kommentarer:

 1. Åh, nu får jeg helt lyst til, at begynde at læse "Et umuligt valg" med det samme. Den står i bogreolen, og jeg glæder mig helt vildt til at læse den - men af en eller anden grund, bliver den altid fravalgt. Måske fordi jeg ved, det er en virkelig historie, og jeg derfor skal være klar mentalt til den - for selvom jeg jo ved, han overlever (ellers ville det være en anelse svært at skrive bogen :P), så er jeg sikker på, der er så mange forfærdelige ting i bogen. Men nu må det altså snart være dens tur til at blive læst :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh Simone du SKAL gøre det! Det fantastiske er jo, at selvom det er så grusomt, så ender det jo fantastisk, og den er SÅ livsbekræftende!!

   Slet
 2. Ærgerligt at redigeringen gik galt - men selvom den ikke var hel, så var den ganske interessant alligevel. Jeg synes, du er god som vlogger :)

  Den øverste på min liste er nok 'Stadig Alice' - det er nok den bog, der har fået mig til at græde mest - og tænke en del over livet i det hele taget.


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh den vil jeg virkelig også gerne læse! Tror bare jeg skal være i det rigtige humør til den.

   Og tak skal du have for komplimenten :3

   Slet