.

.

tirsdag den 16. juni 2015

Top 10 tirsdag - Sommerens TBRliste

Ugens top 10 er de 10 bøger, der står øverst på min sommer TBR-liste! Jeg elsker at hade disse lister, jeg får SÅ lavt selvværd, fordi tiden bare ikke er til læsning! Og der er til tider forskel på, hvad jeg har lyst til at læse, og hvad jeg bør læse grundet anmeldereksemplarer. Denne liste er derfor nok nærmere de bøger, jeg ville ønske, at jeg kunne nå denne sommer:


 1. Vi var løgnere af E. Lockhart. Bogen foregår om sommeren, og ALLE har sagt, at anden gennemlæsning er fantastisk! Derfor ønsker jeg virkelig at nå denne bog i løbet af sommeren, så jeg virkelig kan finde ud af, hvad jeg mener om denne bog. 
 2. The Selection: Eliten af Kiera Cass. Jeg ELSKEDE den første bog, og jeg kan slet ikke vente med at komme videre med serien! 
 3. The selection: Den eneste ene af Kiera Cass. Samme grund som ved bog 2 i serien ;)
 4. Red Queen af Victoria Aveyard. Sommer er tiden til ungdomsbøger og fantasy for mig! Netop derfor er denne bog også på listen, især fordi den er på alles læber
 5. Dash and Lilly's book of dares af Cohn&Levithan. Bogen har længe stået på reolen, og jeg føler mig snart klar til at åbne den! Den lyder enormt spændende og tiltalende i sommervarmen!
 6. The girl who circumnavigated fairyland in a shop of her own making af C. Valentine. Denne bog er jeg så spændt på, og for tiden er jeg i et ægte Alice i eventyrland-mode, fordi jeg læser den med min 1.klasse! Denne bog har en handling, der minder om, og den glæder jeg meget til! 
 7. The teddy Robinson storybook af Joan Robinson. Jeg er så spændt på denne lille, søde fortælling, og jeg gætter på, at den er perfekt til sommerens varme.
 8. The Maze runner: infernoet af James Dahner. Længe har jeg ventet på fortsættelsen til denne bog, og nu ejer jeg den endelig! Det bliver så godt at se, om fortsættelsen lever på til den første bog. 
 9. Will Grayson, Will Grayson af John Green. Jeg havde nærmest glemt, at denne bog stod på hylden, og jeg vil enormt gerne få læst den, især fordi en masse har forskellige holdninger til den i forhold til hans andre værker! 
 10. To all the Boys I've loved before af Jenny Han. Jeg købte denne bog fordi en masse andre snakkede om den, og jrg kan mærke, at den passer perfekt til sommerlæsning, frugt og sol! 

Hvilke bøger planlægger I at nå her til sommer? Og hvilke af disse vil I anbefale at jeg bare får læst? 

3 kommentarer:

 1. Jeg håber på, du i det mindste bare når et par af dine udvalgte bøger. Der er i hvert fald rigtig mange skønne i blandt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det satser jeg stærkt på Simone :D Det ville virkelig være dejligt!

   Slet
 2. Jeg har også planer om at få læst "Vi var løgnere", som jeg jo vandt ved dig :D

  SvarSlet