.

.

tirsdag den 2. juni 2015

Top 10 Tirsdag - Bøger på det store lærred


Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens tema er bøger, jeg gerne vil se som film eller tv-serier. Jeg tror, at vi alle sammen har oplevet bøger, som vi drømmer, bliver gjort levende på enten film eller tv-serier. Jeg er personligt typen, der synes, at en serie kan nå bedst omkring det hele, og det tror jeg især, at Game Of Thrones er et eksempel på. Listen er på 7 bøger i denne omgang, især fordi mange af dem, jeg ville overveje, allerede er filmatiseret på den ene eller anden måde.


  1. Harry Potter-serien af JK Rowling. Jeg ved, at der er lavet film, men jeg ville ønske, at der var blevet lavet en tv-serie i stedet. Eller at de fra og med film 4 havde delt dem op i 2! Der er så mange scener, jeg savnede fra og med film 4!
  2. Bøgerne fra Begyndelsen af John Stephens. Åh al den magi ville være perfekt på det store lærred! Jeg er fan af idéen!
  3. Gåden om Alaska af John Green. Jeg ELSKEDE filmatiseringen af TFiOS, og jeg er sikker på, at Paper Towns-filmen bliver lige så god! Dette er dog min yndlings Green-bog efter TFioS, så derfor skal den helt klart også filmatiseres!
  4. Vinterpiger af Laurie Halse Anderson. Min yndlings ungdomsbog skal selvfølgelig også filmatiseres!
  5. Som stjerner på himlen af Jennifer Niven. En film om bipolar sindslidelse er noget, der mangler, hvis man spørger mig! Og filmatiseringen af denne bog ville uden tvivl gøre, at flere unge blev opmærksomme på denne diagnose.
  6. The Selection af Ciera Cass. En film med drama, spænding, smukke kjoler og kærlighed! Kan man ønske sig mere? Den ville blive den nye hype, ingen tvivl!
  7. Nattens cirkus af Erin Morgenstern. Om denne nogensinde vil kunne blive en film, aner jeg ikke, netop fordi der er så meget, der fungerer fantastisk i læserens fantasi. Måske skal denne bog ikke filmatiseres, jeg ved det ikke... Men jeg ville virkelig gerne se et bud på det!
Hvilke bøger vil I gerne se som film eller tv-serier?


2 kommentarer:

  1. "Gåden om Alaska" bliver faktisk filmatiseret, og den skulle vidst komme engang i det nye år (jeg er dog ikke helt sikker). Men jeg glæder mig virkelig også til at se den - jeg er sikker på, den gør sig rigtig godt som film :)

    SvarSlet