.

.

lørdag den 6. juni 2015

Konkurrencetid: Vi var løgnere


For nogle måneder siden læste jeg E.Lockhart's "We Were Liars". Inden da kendte jeg ikke rigtigt til bogen, men især slutningen blev hos mig længe efter endt læsning! Anmeldelsen kan I læse lige her. Mange har sagt, at den er SÅ meget bedre anden gang, fordi man da ved, hvordan det hele hænger sammen og derfor fanger en masse små hints og plottråde, man ikke forstod første gang!
Bogen er netop udkommet på dansk, og det er Forlaget Rosinante, der har fået æren af at oversætte den!

Jeg har været så heldig at få lov at at lave en konkurrence omkring denne bog, og det er noget, jeg har glædet mig meget til! 
For at deltage, skal du blot skrive en løgn i din kommentar til indlægget og bruge #løgnpåløgn og #bøgerduvildelemedandre
Det er nemlig de tags, som bog-vlog.dk bruger flittigt, og det er netop dem, der er så søde at sponsorere denne konkurrence! Husk også at skrive din e-mail, ellers kan jeg ikke få dine kontaktoplysninger, så forlaget kan sende dig bogen :) 

Vinderen vil jeg finde lørdag d.13.juni kl.12! 
Lad den bedste (og måske sjoveste) løgner vinde! 

8 kommentarer:

 1. Hvis jeg vandt den her bog, vil jeg aldrig læse den. Men give den videre til en anden. #løgnpåløgn #bøgerduvildelemedandre

  Marie // mabrsa@live.dk

  SvarSlet
 2. Jeg bryder mig slet ikke om litteratur.
  #løgnpåløgn #bøgerduvildelemedandre

  saspigen2@live.dk

  SvarSlet
 3. Jeg hader sommer, solskin, hængekøjer, kold rabarbersaft og en bog... og fy føj hvis man skulle falde over det hele på en gang #løgnpåløgn #bøgerduvildelemedandre

  benteskou (a) gmail.com

  SvarSlet
 4. Jeg læser slet ikke bøger - jeg kigger på bagsideteksten og skriver anmeldelser ud fra det. #løgnpåløgn #bøgerduvildelemedandre

  Åh, det er svært at komme på en god én! Og da jeg så fandt den, var den også virkelig svær at skrive, fordi det var en så træls løgn!

  carolinethomassen@gmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg hader kage og får altid læst de bøger jeg gerne vil læse

  #løgnpåløgn "bøgerduvildelemedandre

  annaschoeningf@hotmail.com

  SvarSlet
 6. prøver lykken;o #løgnpåløgn og #bøgerduvildelemedandre trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 7. Nu skal I høre en sand historie fra i går: Jeg var ude at cykle min sædvanelige lørdagstur da jeg pludseligt mødte en lyserød elefant. Den var sød og venlig og inviterede mig med i cirkus. Jeg lod cyklen stå og red med elefanten til cirkus. Her mødte jeg grimme og skøre klovne og smukke cirkusprinsesser inden jeg igen blev rede hjem af elefanten.

  #løgnpåløgn #bøgerduvildelemedandre

  kath.dkk (a) gmail.com

  SvarSlet
 8. Jeg har aldrig lært at læse #løgnpåløgn#bøgerduvildelemedandre
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet