.

.

fredag den 22. maj 2015

Vlog: Readathon bookhaul

Forårets readathon er for længst overstået.
Jeg går stadig og glæder mig over de mange gode og magiske læseoplevelser, og jeg er først nu blevet ordentligt færdig med alles indlæg om den skønne begivenhed. Det glæder mig, at alle havde et smukt readathon!

Men for mig manglede der én detalje: Min bogpakke, som jeg traditionen tro, bestilte i de tidlige morgentimer for at få den nye dag startet godt!
Den var lang tid undervejs, og da den endelig kom, var jeg fyldt med lykke! Alle bøgerne er nogle, jeg har glædet mig til at få fingre i, og dette er en atypisk bogpakke i forhold til de sidste par stykker, jeg har vist jer!Som altid er mine videoer lavet i samarbejde med bog-vlog.dk, og der er en masse gang i siden for tiden, så skynd jer derind også :D Jeg glæder mig sådan til at læse alle mine nye bøger!
I må ENDELIG sige til, hvis I har læst nogle af disse bøger, for så vil jeg enormt gerne høre lidt anbefalinger og tanker!

Lavede I også bogkøb til readathon? Hvilke bøger har I fået hjem lige nu og her?


6 kommentarer:

 1. Elsker bookhaul-videoer! Spændende og varieret stabel, du fik købt.

  Jeg købte faktisk to bøger lige efter readathon denne gang - inspireret af, at flere bogbloggere gjorde det (og det var bøger, jeg alligevel havde tænkt mig at købe i maj). Det føltes som en god belønning for at gennemføre readathon ;-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor dejligt at du er kommet med på bølgen :D
   Det er den vidunderlig ting at købe bøger i et læsedøgn, der netop hylder vores bogkærlighed!

   Slet
 2. Yaay, glæd dig til at læse "Bad Girls Dont Die"!! (Jeg var en af dem der skamroste den, serien er virkelig god!!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, hvor spændende!!! Jeg glæder mig til at komme i gyserhumør :D Er så bange for, at jeg vil mene, den er for uhyggelig! Hehehehe!!

   Slet
 3. Sådan et ritual tror jeg da også jeg vil begynde at lave! For hold da op - sikke mange fine bøger, du har fået hjem! Jeg har ikke læst nogen af dem, men de er godt nok pæne alle sammen. Jeg er ret misundelig! :D

  SvarSlet
 4. Jeg burde indføre det ritual - jeg tror dog, at jeg ville gå lidt amok i bogkøb. :P
  Jeg kunne virkelig godt lide 'To All The Boys I've Loved Before' af Jenny Han og jeg glæder mig sådan ret meget til at få fat i fortsættelsen! :)
  God fornøjelse med dem alleeeeeee. :D

  SvarSlet