.

.

tirsdag den 26. maj 2015

Top 10 Tirsdag - Strandbøger
 Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens tema er bøger, jeg ville tage med mig på stranden her til sommer. For mig hænger det lidt sammen med et tema, der kommer længere henne, der handler om min sommer TBR-liste, så der vil nok opleves en gentagelse eller to. Jeg har dog kun lavet en top 3, men det er til gengæld bøger, som jeg ved, fungerer vidunderligt til strandlæsning!


  1. Twilight af Stephenie Meyer. Jeg læste selv Twilight i en sommerferie, og det har nok været det eneste år, jeg har fået en lille smule farve, fordi jeg lå på stranden og glemte at gå ind i skyggen, fordi bogen var SÅ spændende!
  2. The Wizard of Oz af L. Frank Baum. Børnebøger og magi går smukt i hånd i hånd til sommerlæsning!
  3. Kvinden i buret af Jussi Adler-Olsen. Jeg har altid forbundet krimier med sommerlæsning! Så denne bog er helt klart er must på listen.

Hvilke bøger vil I anbefale at læse på stranden? 

1 kommentar:

  1. Noget let og tøset som Sarah Dessen eller Morgan Matson.
    Eventuelt noget lidt dybere som Nicholas Sparks?
    Jeg vender altid snuden mod ungdomsagtige bøger i sommerperioden - jeg har dog planer om også at læse nogle børnebøger og klassikere i år. :D

    SvarSlet