.

.

tirsdag den 5. maj 2015

Top 10 Tirsdag - Dem får jeg aldrig læst

Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens tema er bøger, jeg aldrig nogensinde kommer til at læse. Jeg tror, at vi alle har en eller anden form for sort litterær samvittighed, og jeg har mange bøger, som står på min to-read-liste, men som jeg ved, jeg aldrig kommer til at læse.

Listen er dog kun blevet en top 5 i denne omgang:


 1. Genfødt af Josefine Ottesen. Jeg indrømmer det. Den første bog var en kamp at komme igennem, og jeg kommer aldrig nogensinde til at læse de sidste i serien, selvom jeg gerne vil.
 2. Hulebjørnens klan af Jean M. Auel. Bogen har ligget på reolen i så mange år, og selvom min bedste veninde SKAMROSER serien og siger, at det er den bedste bog, hun nogensinde har læst, får jeg nok aldrig taget mig sammen til at få dem læst.
 3. Shadow Falls af C.C.Hunter. Bogen fik jeg i studentergave fra min søde boghandler, men den er aldrig blevet læst. Der går i hvert fald lang tid, før det overhovedet kommer til at ske, er jeg bange for.
 4. Anne Franks dagbog af Anne Frank. Jeg har den smukkeste udgave af den fra genbrug, og den pynter vidunderligt. Desværre ved jeg godt med mig selv, at det bare ikke kommer til at ske. Jeg kan ikke forklare hvorfor...
 5. Den grønne mil af Stephen King. Jeg ELSKER filmatiseringen, og jeg har set den tusinde gange! Og jeg har det sådan med nogle filmatiseringer, at så føler jeg, at jeg har fået historien. Sådan har jeg det med lige præcis denne.

Hvilke bøger får I bare aldrig læst?

9 kommentarer:

 1. Åh, hvor det ærgrer mig at læse, at du ikke tror at du kommer til at læse Anne Franks Dagbog - den er noget så god og vigtig. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jeg ved det!!! Men den har stået på hylden SÅ længe, og lysten kommer bare aldrig. Men hvem ved, det kan være det sker en dag :D

   Slet
 2. Jeg elsker Hulebjørnens klan og genlæser de tre første i serien med jævne mellemrum, men jeg har under ingen omstændighed intentioner om at læse de sidste tre i serien. De tiltaler mig bare slet ikke. For mig vil det altid være trilogi.


  SvarSlet
  Svar
  1. ej hvor en sjov tanke! er det fordi de er kommet senere eller hvordan?

   Slet
  2. Måske, kan det være derfor. Jeg startede ellers på Rejsen over stepperne, da den udkom og den var bare så kedelig! De rejser og rejser, mens de har sex her og der. Det sagde mig bare ingenting, så jeg blev enig med mig selv om, at jeg ville stoppe med de første tre :)

   Slet
 3. Hvor kan jeg bare godt forstå dig ang. Genfødt. Det er godt nok noget tid siden jeg læste bøgerne men jeg kan tydeligt huske hvor kedelig jeg syntes 1'eren var, MEN 2'eren stikker fuldstændig af i en retning man ikke rigtig kunne have forestillet sig, så måske du skal holde fast i den bare en smule længere, hihi :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at møde en der har det på samme måde!
   Jeg lover dig (kun fordi det er dig, Anna) at give den en chance en dag så ;)

   Slet
 4. Kommer højst sandsynligt heller aldrig til at læse Hulebjørnens klan - med mindre de vælger den i min læsegruppe - den vil lidt i spil til næste gang men heldigvis blev det en anden i stedet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er bare heller ikke liiiiige en, man kaster sig over. En stor mursten, hvis man nu finder den kedelig,...

   Slet