.

.

fredag den 1. maj 2015

Månedlig opsummering: Læselystne april

Dette var april for mig: April har været en vidunderlig måned med forårsvarme og kærlige tanker. April har budt på nye udfordringer på arbejde, som jeg har elsket og giver min praktik meget mere mening. April har budt på vidunderlige læseoplevelser, som jeg stadig ikke er kommet mig over, og læsningen har til tider fundet sted ude i den varme forårssol. 
April har budt på endnu flere bryllupsplanlægningsdage, og mens solen har skinnet ind af vinduerne, har vi danset brudevals og kigget hinanden dybt i øjnene.
April har budt på forårets readathon, som var magisk, spækket med skønne ord og elskelige fortællinger. 

I april læste jeg: 6 bøger. Månederne med Readathon betyder altid, at jeg kan læse en masse ekstra, og generelt har lysten til læsning været stor denne måned. Det er skønt at være tilbage i min læselystne verden, og når måneden har budt på fantastiske bøger, har det kun gjort glæden større.


Aprils bedste bog: I april har der været SÅ mange gode læseoplevelser, og det er så svært at vælge. Dog må jeg sige, at "Wizard of Oz" har været månedens glædelige og elskelige overraskelse. Det er den første "rigtige" klassiker, jeg læser, og den var så hjertevarm og gjorde, at mit Readathon blev startet med et brag.

I april fik/købte jeg disse bøger:
I april har jeg købt 12 bøger og fået en foræret. Jeg mangler stadig at få de 5 bøger, jeg købte til Readathon, og jeg glæder mig så meget til at vise jer dem her på bloggen. Jeg har nu bestemt mig for, at jeg (i hvert fald i maj) har bogkøbestop, for nu skal der sparres sammen til andre spændende ting. Aprils mest skuffende bog: Bogen var ikke skuffende, fordi den var dårlig. Den var skuffende, fordi den ikke var alt det, jeg håbede og troede på. Det ærgede mig så meget, og det gjorde, at jeg slet ikke kunne give den en rosende anmeldelse, som jeg ellers havde været sikker på. Bogen, jeg taler om, er "Blog Bitch", og jeg ærger mig stadig over, at en bog med så stort et potentiale ikke levede op til det.

Hvad byder den kommende måned på?: Maj bliver en måned med ungdomsbøger. Det har jeg bestemt mig for for lang tid siden, og det bliver en blanding af anmeldereksemplarer og lystlæsning. Maj bliver privat en måned, hvor der skal styr på endnu flere bryllupsting, eftersom jeg atter skal prøve min vidunderlige brudekjole, der skal købes jakkesæt til Mark OG vi skal se stedet, hvor vores fest skal holdes!

Hvordan har jeres april måned været? Og hvilke bøger glæder I jer til at læse i maj??


5 kommentarer:

 1. Fedt Harry Potter krus, elsker sådan nogle boglige bruggenstande :) Jeg gav hele 6 bøger 5 stjerner, hvilket er meget usædvanlig for mig. Det var blandt andet "Tuck Everlasting", "The Giver" og "De forklædte piger fra Kabul", altså meget vidt forskellige bøger.

  I maj fokuserer jeg min læsning omkring 2. verdenskrig, så det bliver en nok en følelsesmæssig hård måned. Jeg glæder mig blandt andet til "alt de lys vi ikke ser" og "Number the Stars".

  SvarSlet
 2. Hvor spændende med et historisk tema i din læsning :D
  Det glæder jeg mig til at høre hvordan går!

  SvarSlet
 3. Godt at gøre, at læseglæden er tilbage :-)
  Min april måned bød på lidt af hvert læsemæssigt. Flere 4-stjernede bøger (men ingen 5-stjernede) - til gengæld var der to 1-stjernede, og det er ret usædvanligt. Heldigvis havde jeg ikke vildt høje forventninger til de to bøger, men det var selvfølgelig stadig ærgerligt.

  Jeg har ikke et tema for den kommende måned, men jeg håber på at få læst 2'eren i Mistborn-serien samt et par klassikere. Så må vi se, hvad måneden ellers byder på :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog - www.denlillebogblog.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lyder det magisk!
   Håber dine klassiker-oplevelser bliver skønne!

   Slet
 4. Åh, hvor er det altså spændende alt det bryllups-tamtam og nu glæder jeg mig kun endnu mere til at samle "Wizard of Oz" op. :D

  April var ret rodet og temmelig tough at komme igennem, men her er jeg jo så alligevel, så det gik jo.

  Jeg ser især frem til at få læst "Peter Pan" færdig og så glæder jeg mig til at læse "Frøken Peregrines hjem for sælsomme børn" her i maj. :D

  SvarSlet