.

.

søndag den 31. maj 2015

Månedlig opsummering: Forvirrende maj
Dette var maj for mig: Maj har været en måned, hvor der ingen hviledage har været. Weekenderne er blevet brugt sammen med venner, på bryllupsplanlægning og overblik over den store dag. Hverdagene er gået i ét med hinanden, og jeg har slet ikke kunnet finde mig selv i denne måned, hvor der hele tiden har været bolde i luften. Maj har været en måned, hvor læsning ikke er blevet prioriteret højt på listen, for den eneste læsetid, der har været, har været i bussen på vej til og fra arbejde. Maj har været en mærkelig måned, og jeg kan slet ikke huske, hvad jeg egentlig har lavet de sidste 31 dage. Der er få glimt, der står tydeligt ud, men ellers er maj en måned, der er druknet i hverdag og travlhed.


I maj læste jeg: Efter sidste måned med readathon, kan det her jo kun lyde ufatteligt grimt for at sige det mildt! Men jeg har formået at læse 3 bøger, den ene er min første færdiggjorte lydbog NOGENSINDE! Det er jeg faktisk stolt over, og jeg har fundet ud af, at lydbøger er et dejligt godnat-ritual de aftener, hvor jeg skal falde i søvn alene.

Majs bedste bog: Uden tvivl The Selection! Det er lang tid siden, at jeg har læst en bog så hurtigt og virkelig har været grebet af den! Åh, hvor den var spændende fra start til slut, og jeg glæder mig allerede til at starte på bog 2. Der skal dog liiiiige læses en bog inden! Men så skynder jeg mig at blive up to date med serien, det er helt sikkert!I maj fik/købte jeg disse bøger: I maj har jeg haft købestop, så denne måned har jeg faktisk IKKE klikket bøger hjem! Det er jeg stolt over. Men jeg har fået tilsendt 4 bøger til anmeldelse, som jeg alle glæder mig til at få læst.

Majs mest skuffende bog: Det er som sådan ikke en bog, der skuffede, for den var rigtig fin og nostalgisk, fordi den havde så mange klassiske krimielementer i sig. Samtidig var det en bog, der bare var, og som jeg hurtigt kom videre efter. Månedens skuffende bog må være Løbende Tjener af Dennis Jürgensen. Ikke fordi den var dårlig, bestemt ikke! De andre, jeg har læst, var bare bedre, og jeg må indrømme, at denne bog ikke står tydeligt frem for mig længere, hvilket ikke er et godt tegn.  


Hvad byder den kommende måned på?: I juni bliver der forhåbentlig mere ro på! Flere af weekenderne er helliget afslapning med min kommende mand, og jeg får mere ro på arbejde, netop fordi maj har budt på opgaveskrivning samt kurser. Min læsning i juni har jeg slet ikke tænkt over. Det eneste, jeg ved, er, at det bliver YA. Jeg drømmer om at nå at læse "Tidsfangen", som er et anmeldereksemplar, jeg længe har glædet mig til at nå frem til, og jeg ønsker også at få læst den 2.bog i Maze Runner-serien. Hvad der ellers står på tapetet, må tiden vise!

Hvordan har jeres maj måned været? Og hvilke bøger glæder I jer til at læse i juni??

2 kommentarer:

 1. Min måned har også været meget travl. Jeg tror desværre ikke at juni bliver meget bedre, da jeg har 2 eksaminer, men jeg håber!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh for den! Heldigvis er jeg i praktik til og med sommerferien, så prøverne bliver først til oktober+januar!
   Held og lykke!!

   Slet