.

.

lørdag den 4. april 2015

Vlog: Bøger jeg er flov over ikke at have læst

Jeg tror, vi alle sammen kender det. Indkøbskurven kan blive proppet med skønne bøger, og før vi ser os om, har vi købt dem. Og det sker igen og igen: pludseligt står der så mange bøger på hylderne, som vi ikke har læst. Det kan virke enormt flovt, for hvorfor bliver vi så ved med at købe nye bøger?!

Jeg er typen, der køber alt for mange bøger, som jeg ikke får læst. Og nu har jeg bestemt mig for at viser jer mange af de skønheder, jeg har stående, som aldrig er blevet åbnet. 
Videoen er nok også endt med at være en masse litterære indrømmelser, så jeg håber ikke, at I dømmer mig for hårdt og krummer tæerne for meget: Videoen er ikke for sarte sjæle ;)


Som altid laver jeg mine vlogs i samarbejde med bog-vlog.dk! Skynd jer ind og kig på deres skønne side, for det er så fedt at være en del af temaet, og der er god inspiration til læsning for alle :D

Hvilke bøger har I stående, som endnu ikke er læst? Og er der en litterær indrømmelse eller 2, som I vil dele med mig, så jeg ikke har det nær så skidt ;)?

10 kommentarer:

 1. Jeg synes, det var en skøn video! ♥
  Jeg kan godt følge dig mht. Ringenes Herre. Jeg har været fantasyfan og rollespiller i mange år, men læste først RH, da jeg var 18 - og så var jeg tilmed sådan et skarn, at jeg ikke var specielt imponeret! Det fik mig næsten i bad standing! :D (men jeg havde læst så meget andet godt fantasy på det tidspunkt, så Ringenes Herre var ikke noget særligt for mig).

  Jeg elsker i øvrigt din udgave af Kaninbjerget - hvor har du den fra? (og glæd dig - det er en dejlig bog).

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kender virkelig din følelse: når man er omkring folk, der bare ELSKER det, man ikke selv kan sætte sig ind i... Man bliver nærmest ked af det :b

   Udgaven er fra en genbrug, så det er ikke en speciel version, desværre... Et fint røverkøb :)

   Slet
 2. Haha, ÅH Xenia, du er simpelthen så sød! :D
  SKØN VIDEO!

  Jeg har kun fået læst 1'eren i Eragon-serien og har endda haft 2'eren og 3'eren stående i hvad... 5-6 år? Det er ikke så godt...
  Det samme med Ringenes Herre. Jeg fik en dansk paperback-boxset da jeg gik i 4 klasse - og øhm.. Jeg har ikke læst dem endnu...

  SvarSlet
  Svar
  1. Er det nu, jeg skal sige, at jeg ikke engang ANEDE, at det var en serie :b?
   Jeg har simpelthen intet forhold til de bøger, og filmen har jeg heller ikke set xD
   Lad os have dårlig samvittighed sammen!

   Slet
 3. Haha sikke en skøn video :D Jeg lærte da en hel masse nyt.
  Jeg synes måske ikke det er så pinligt som dig hehe, men kan sagtens følge dig. F.eks. er det kun et halvt år siden at jeg læste Jane Austen første gang hehe. Og Kampen om tronen tvivler jeg på at jeg nogensinde jeg får læst selvom jeg har den stående, og at jeg har haft den stående længe hehe. Men serien er bare så fed, at jeg lidt tænker hvordan kan bøgerne leve op til det hehe. Selvom det jo altid er omvendt.
  Ellers har jeg Dracula og Sherlock Holmes stående som står og ser rigtig fine ud. Men hvornår jeg får dem læst, har jeg ingen ide om :)
  Ringenes Herre forsøgte jeg at læse en gang, men opgav efter 250 sider i den første. Så dem tvivler jeg på at jeg nogensinde kommer igennem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kæmpede mig igennem Ringenes herre, fordi Mark stod og piskede mig og sagde, at det skulle jeg bare xD!
   Men ja, det er simpelthen så svært med nogle af de klassikere, fordi man føler, at det skal man bare!
   Jeg er glad for at høre, at jeg ikke er alene om det!

   Slet
 4. Uha, Ringenes Herre har jeg også stadig til gode. De står fint herhjemme og venter. Forsøgte engang for laaaang tid siden, måske i 8. klasse efter jeg havde læst Hobitten, men Ringenes Herre kunne jeg ikke med. Jeg håber at jeg en dag får dem læst.

  Austen har jeg ikke en direkte trang til at få læst og Peter Pan er jeg begyndt på men gået i stå og den har vidst ligget stille i meget lang tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kathrine jeg har det virkelig også mærkeligt med Austen. Jeg føler at jeg SKAL, og så er jeg enormt bange for, at jeg ikke kan lide hende!
   Men åh hvir vil jeg gerne!!!

   Slet
 5. Den video er klart blandt de bedste 13:26 minutter jeg har brugt på at være online. Fantastisk!
  Jeg er ved at vænne mig af med at have dårlig samvittighed over bøger, jeg ikke har fået læst, men alligevel har jeg den selvfølgelig: Jeg har heller ikke har læst hele Ringenes Herre triologien, selv om jeg har haft den stående længe. Og så er der også Les Misérables, som tynger min samvittighed utrolig meget. Den står på hylden, og fordi jeg er stor fan af fortællingen på film, teater osv., føler jeg at jeg bør læse romanen også, før jeg kan kaldes en rigtig fan.

  Forresten, jeg ville ikke bekymre mig om ikke at være med i Austen-klubben. Jeg synes godt om det jeg har læst af hende, men jeg er ikke hardcore fan og jeg tror ikke det på nogen måde er et krav, at man bliver det, så det kunne være spændende at se, hvorfor du måske ikke synes om hendes bøger, hvis det skulle blive tilfældet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er jeg glad for at videoen var givet dig en god oplevelse :D Så var den jo det hele værd :)!
   Åh les mis! Jeg har det på samme måde, og jeg tror faktisk, at det er grundEN til, at jeg ikke har købt den endnu: det ville jeg slet ikke kunne bære :b

   Så lover jeg en video efter min første Austen bog! Om jeg kan lide den eller ej!

   Slet