.

.

lørdag den 18. april 2015

Vlog: April Bookhaul

Det er tit, at jeg shopper liiidt for meget, hvis jeg får mange penge mellem hænderne. Ikke desto mindre er det ikke gået slemt til denne gang. Jeg havde allerede planlagt en ny mac, når feriepengene kom (Længe leve praktik og at være på en arbejdsplads som en del af nomeringen!!), men det blev også til en vidunderlig bogpakke, fordi SKAT var så søde at give mig en masse penge tilbage ;)

Pakken har været længe undervejs af forskellige årsager, men nu er den her, og jeg er dybt lykkelig over, at jeg har alle disse nye skønheder på reolen! Hver og en er bøger, som jeg faktisk ved, at jeg får læst, og jeg glæder mig virkelig. 
Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er endt i en klassiker-mani. Jeg tror kun, at der er 2 bøger i stakken her, som IKKE er klassikere. Og det er også okay! Jeg drømmer konstant om de smukke, faverige og dyrebare udgaver, som klassikere kan fås i, og jeg tror også, at det er derfor, jeg køber den hjem i stakkevis for tiden.

I videoen viser jeg jer mine nye skatte, og jeg håber, det kan inspirere jer til jeres kommende bogkøb. ALLE BØGER ER KØBT HOS SAXO.COM!


Som altid er videoen lavet i samarbejde med bog-vlog.dk, og jeg synes virkelig, at I skal gå ind og se, hvad de andre bloggere og vloggere byder ind med! Det er så hyggeligt og skønt at være en del af projektet, og det giver mig kun blod på tanden og lyst til at lave flere videoer til jer!

Som altid er jeg åben for idéer til videoer. Hvilke slags top 10 lister vil I gerne se? Top 10 forsider, hovedpersoner eller hvad ved jeg, kom endelig med forslag :D

8 kommentarer:

 1. Wauw! Du fik ret. Damn you bookhauls. Hehe. Mary Poppins er faaantastisk og der findes også en spændende biografi om Travers. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ann-Kristine, jeg glæder mig simpelthen så meget til at læse den, fordi den film bare solgte hendes historie så godt altså!

   Slet
 2. Rigtig god video - og mange smukke bøger :)
  Hvad med en top 10 liste over fejlkøb eller bøger, der overraskede positivt?

  SvarSlet
  Svar
  1. De er i hvert fald skrevet ned som muligheder nu :D Tak for forslagene!

   Slet
 3. Åååh, hvor har du bare købt de fineste bøger!!
  Jeg kan godt lide din "Buy now - Ask later" metode - jeg fanger lidt mig selv i at gøre det ind i mellem. Hooooov..

  Forresten synes jeg, at din intro af GoT, er hvad de bør bruge fremover, i stedet for den musikalske!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha mange tak Malene :b normalt er jeg enormt musikalsk! Det rammer mig bare ikke når jeg skal gengive ting ;)!

   Slet
 4. Hey Xenia :) Det er Gry. Rigtig fedt at se, at du modtog bogen! Meget sød vlog.
  jeg håber, du vil kunne lide Pride and Prejudice! Jeg elsker den bog til døde. Der er så mange firnurligheder i den og fine karikaturer på samfundsstereotyper. Elizabeths kommentarer er simpelthen geniale. En virkelig intelligent hovedperson.
  Jeg foreslår også at se bbc miniserien fra 94.
  Emma er altså også dejlig.

  Wuthering Heights ... suk. De første 20 kapitler er en kamp. Lad dig ikke slå ud af den irsk skrevne dialekt for ... når den bliver god. Så er den GOD!
  Den der Red Queen ser da fed ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gry :D
   Tusind tak for de opmuntrende kommentarer om bøgerne! Det gav mig lidt mere blod på tanden til at kaste mig ud i den famøse Austen-verden!
   Jeg glæder mig så meget til at læse din bog!

   Slet