.

.

tirsdag den 7. april 2015

Top 10 Tirsdag - Karakterer jeg gerne vil se mere til


Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens tema er karakterer, jeg gerne vil "se til". Det betyder altså, hvem var det, jeg gerne ville kende mere til? Hvis jeg kunne åbne bogen igen og se, hvor de endte, hvem valgte jeg så? Jeg tror, at alle bogelskere har nogle personer, de aldrig har kunnet slippe efter læsningen af en fantastisk bog. Og jeg er bestemt ikke en undtagelse. Listen er som altid opstillet i tilfældig rækkefølge, og denne gang kom den ikke helt op på 10 kandidater: 1. Hazel fra TFiOS af John Green. Jeg vil så gerne se, hvad der skete med Hazel efter bogens slutning. Jeg håber inderligt, at hun fik den afslutning, som hun håbede på.
 2. Hermione Granger fra Harry Potter-serien af J.K. Rowling. Jeg drømte altid om, at Rowling ville skrive en bog bagefter serien om Hermione og hendes liv. Hun er en af mine yndlingskarakterer fra bogen, og jeg ville så gerne vide mere omkring hende.
 3. James Severus Potter fra Harry Potter-serien af J.K.Rowling. Jeg indrømmer gerne, at jeg altid går og håber lidt på, at Rowling skriver noget om den næste generation. Om det er en lille novelle eller hvad det er, aner jeg ikke. Og jeg ved godt, at det også ville være lidt dumt. Men altså, hvad skal man gøre? Jeg vil så gerne have mere, fordi jeg slet ikke kan forstå, at bøgerne nu er færdige.
 4. Clay fra Døde piger lyver ikke af Jay Asher. Bogen sluttede brat, og jeg vil så gerne læse mere. Hvad gjorde Clay? Hvordan var det, da alle andre havde hørt båndene?
 5. Charlie fra Perks of Being A Wallflower af Stephen Chbosky. Charlie var så magisk at læse om, og jeg vil så gerne se, hvad der skete med ham, da han fandt problemets kerne...
 6. Jenni fra Thinspo af Amy Ellis. Jeg var så grebet af denne bog, fordi Jenni var så magisk en karakter! Da bogen sluttede, var jeg helt knust, for hvad skulle der ske nu?!
 7. Alaska fra Gåden om Alaska af John Green. Jeg drømmer stadig om, at John Green skriver noget fra Alaskas synsvinkel. Hun var så spændende en person, og jeg kunne så godt tænke mig at vide mere om hende og hendes baggrund!
 8. Violet fra Som stjerner på himlen af Jennifer Niven. Hvad sker der med Violet, efter vi forlader hende i bogen? I WANNA KNOW!
Hvilke karakterer kunne I godt tænke jer at læse mere om eller "tjekke op på"?

5 kommentarer:

 1. G. Norman Lippert har faktisk skrevet noget okay fanfiction om James Potter, og selvom det ikke er Rowling så synes jeg at det var ret hyggeligt at læse den første. Har dog ikke læst mere siden. Du kan se mere her: https://www.goodreads.com/book/show/2548866.James_Potter_and_the_Hall_of_Elders_Crossing?from_search=true

  SvarSlet
  Svar
  1. Den har jeg faktisk hentet! Hele serien for at det ikke skal være løgn ;)
   Jeg var så bange for at de forsvandt hvis nu: dem skal jeg helt klart kaste mig over snart :D

   Slet
  2. Jeg ville have sendt dig samme kommentar - læs den, hvis du mangler mere Potter :P Den er lidt mere langtrukken i det end Rowlings historie, men ganske udmærket

   Slet
  3. UH fedt at så mange kender til den og anbefaler den! Den glæder jeg mig til :D

   Slet
 2. Må indrømme at jeg gerne ville have haft flere bøger om Alanna fra Tamora Pierce's univers.

  SvarSlet