.

.

lørdag den 25. april 2015

Readathon Foråret 2015!

I dag er dagen, som jeg har ventet på i alt for mange uger! Forberedelserne har været mange, og tingene er planlagt helt ned i detaljen.
Readathon er over os, og traditionen tro vil jeg lave et indlæg, der løbende opdateres gennem hele readathon. Jeg vil skrive om mine fremskridt, tanker om de bøger, jeg læser, og ikke mindst dele magien med jer alle.
I min stak er der kun én genlæsning, og jeg glæder mig enormt til de 3 nye, der bare venter på mig.
Inden readathons start nåede jeg ikke færdig med en bestemt bog, så den ligger og har 100 sider ekstra, hvis jeg (mod forventning) bliver færdig med de 4 bøger, der er i min readathon-stak.
Udover bloggen vil jeg løbende opdatere twitter (@XeniaEJ) og instagram (@Xenia.ej) med billeder og posts omkring denne skønne begivenhed! 
Jeg glæder mig så meget til at følge med i jeres readathon, og til alle vil jeg bare sige: Rigtig god fornøjelse :D


Klokken 11.30 - Jeg sidder allerede nu og venter på, at klokken bliver 14. Det er egentlig en sjov ting at vente på, at jeg kan læse, for normalt er det bare noget, jeg gør. Stakken med bøger er klar, og mine snacks er forberedt.
Søde Irene har foreslået at lave fælleslæsning med hende og Line, og det vil være første gang, at jeg prøver sådan noget til Readathon! Vi skal læse "Playlist For the Dead", som jeg har haft SÅ svært ved ikke at læse, men jeg vidste, at den ville passe perfekt i min bogstak. 
Nu vil jeg med længsel kigge på uret og vente på, at klokken slår 14.


Klokken 14 - Klokken er nu 14. Jeg er så klar og begynder min første bog. Min nye tradition er at starte med en klassiker, og denne gang er det en børnebog. "Wizard of Oz" ligger klar, og jeg glæder mig til at se, om bogen varmer mit hjerte lige så meget som den smukke film. 


Klokken 17 - Jeg har netop vendt den sidste side i "Wizard of Oz" og jeg er dybt rørt. Hvor er den dog yndig, smuk og eventyrlig. En sand magi-fortælling! Som nævnt har min lillebror fødselsdag i dag, og jeg har rendt til og fra læsningen. Nu holder jeg dog en lidt lang pause, da aftensmadsgæsterne er ankommet.
Når jeg kommer tilbage, kaster jeg mig over "Playlist For the Dead", som er fælleslæsning med Line og Irene (Selvom de nok er færdige allerede!) 


Klokken 20.15 - Dagens gæster er nu taget hjem, og huset er helt stille. Mor vasker op og har sendt mig ind i stuen, hvor jeg nu vil påbegynde den anden bog. Det er min fælleslæsnings-bog, og det er "Playlist For the Dead", som jeg har set enormt meget frem til! Jeg glæder mig til at følge de 2 andres læsning og opdatere dem, mens jeg læser denne skønne bog. Jeg har lavet mere te, og der er hældt vingummi og chokolade op som snacks.

Klokken 22.30 - Efter en dag med skønne gæster og megen aktivitet i huset, er jeg bare træt. Derfor skynder jeg mig at sove nu, så jeg kan stå op med katten (ca kl.5). Jeg er i fuld gang med "Playlist For the Dead" og WOW den er god! Jeg glæder mig til at færddigøre den i morgen. Vi ses om nogle timer!


Klokken 05.30 - Som altid når jeg er hjemme på weekend, ville Jack ud kl.5. Nu er der smurt en bolle med nutella til at starte op på, og troldmandsteen dufter lifligt i hele stuen. Huset sover, og jeg dedikerer mig nu 100% til de sidste timer af dette vidunderlige readathon. Jeg fortsætter med "Playlist For the Dead", som jeg endda har drømt om i nat! 


Klokken 09.30 - Der er 30 sider tilbage af "Playlist For the Dead", og læsningen har haft små pauser i form af madlavning til den kommende uge og morgenmad med mor, inden hun drog på arbejde. Der er lavet en ny kande te, og jeg har fundet vingummi, lakrids og chokolade frem til slutspurten. Jeg er så spændt på slutningen af min bog, og den er alt det, jeg håbede på. 


Klokken 10 - Jeg er nu færdig med "Playlist For the Dead", som jeg var meget begejstret for. "Desværre" havde jeg gættet mig til en del af plottet, og derfor blev slutningen ikke lige så spændende, som den måske skulle have været. Ikke desto mindre var det en fantastisk bog, som jeg glæder mig til at anmelde.
Der er nu 4 timer tilbage, og jeg har (traditionen tro) foretaget et bogkøb (eller 6...) og jeg vil nu kaste mig over min sidste bog, som også er et anmeldereksemplar: "Blog bitch" af Sara Kadefors. Antal læste side er lige nu på 549.

Klokken 13.30 - Jeg har netop færdiggjort "Blog bitch", og det må desværre være dette readathons skuffende læseoplevelse. Bogen var slet ikke det, jeg havde håbet på, men ikke desto mindre fik jeg læst 3 bøger, og det er jeg stolt af, når man tænker på, hvor fragmenteret min læsedag var i går. Resten af dette readathon vil jeg skrive anmeldelser af de læste bøger, slutte indlægget her af og kigge rundt på sociale medier og se, hvordan det går for alle andre.  Klokken 14.00 - Klokken slår atter 14, og Readathon er ovre. For mig har det været et magisk Readathon med 2/3 skønne bøger, som jeg er lykkelig for endelig at have læst. Smukke ord, magiske fortællinger og elskelige karakterer har beriget de sidste 24 timer, og jeg vil nu sætte mig tilbage i sofaen, trække vejret dybt ind og med et smil på læben uploade denne sidste opdatering. 
Tak til jer, der har fulgt min læsning, og der kommer anmeldelser og videoer med bogkøb, så snart de lander derhjemme.

Glædeligt Readathon, vi ses til oktober!


30 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig sådan til at følge med i din læsning, kære Xenia!
  GOD LÆSTELYST! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde, søde Rikke! Jeg håber dit readathon bliver magisk :D

   Slet
  2. Det er det indtil videre i hvert fald!
   Hvor skønt at du allerede har fået færdiglæst en bog selvom du har været til fødselsdag - jeg sidder hjemme og er stadig igang med den første bog! ;)

   Slet
  3. Tak for denne gang! Jeg håber at dit døgn har været som du havde håbet på! :D

   Slet
 2. Jeg har VIRKELIG også haft svært ved ikke at stikke snuden i Playlist endnu!! Ååååh jeg glæder mig altså! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver så godt, Irene! Er bange for, at jeg kommer helt bagefter jer, fordi jeg tager en anden bog først :b
   Har så tårnhøje forventninger og håber virkelig, at de kommer til at passe til bogen!

   Slet
  2. Åh men altså, alting til sin tid, og bliver du ikke færdig så er det jo bare sådan! :D
   Er glad for du kunne lide Oz, synes også den er helt speciel og magisk!

   Slet
 3. God læselyst - håber du vil nyde det i fulde drag :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som om, du har en skøn readathon. Pøjpøj med læsningen i morgen :-)

   Mvh.
   Den lille Bogblog

   Slet
 4. Åh, jeg er altså (stadig) helt vild med din bogstak!
  Rigtig god læselyst og fornøjelse! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malene :D Håber den også fungerer i praksis :b

   Slet
  2. Åååh, nu kan jeg jo SLET ikke vente med at få læst "Wizard of Oz"! Hvor godt, at du nød den! :)

   Slet
 5. Jeg glæder mig til at følge med herinde! :D
  Jeg venter også bare på at klokken bliver 14.. tiden får aaaalt for langsomt :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Men nu er vi i gang :D

   Slet
  2. Hurraaa! Og hvor godt at du havde en fantastisk læseoplevelse med Wizard of Oz :D Det er simpelthen sådan en dejlig historie :)

   Slet
 6. Åh, hvor hyggeligt at du starter med den kære børneklassikere om den mystiske troldmand! :'D

  Glædeligt readathon <3

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde søde Rikke <3

   Slet
  2. Åh, og dejligt du kunne lide bogen! Den er så sød. Jeg vil snart tage mig sammen til at læse fortsættelserne ...

   Slet
  3. Jeg har jo også først nu opdaget, at det er en serie, og jeg skal bestemt læse de andre også!

   Slet
 7. #Readathon is the time of year
  for readers to gather for books and cheer
  so read that book, eat that snack
  ‘cause #Dewey’s back

  HAPPY READING!!! :D

  SvarSlet
 8. We don’t care
  if it’s big or small.
  Read them once
  read them all.
  Gooooo #DEWEY!
  #Dewey #Readathon #RahRahReadathon #TeamFrodo

  SvarSlet
 9. Dejligt du kunne lide Oz! Det er også sådan en skøn historie, som jeg snart må få genlæst.
  Glædeligt readathon!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til de andre bøger i serien :D

   Slet
 10. Åh, jeg er heller ikke god til det der fælleslæsning under Read-a-Thon. Deltager i den officielle read-a-long, men har slet ikke læst novellen endnu og har ingen idé om, hvor den bliver diskuteret- Det er lidt kaotisk.

  Fortsat god læsning! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den store fællesting er heller ikke lige mig... Men jeg nød at Irene tog initiativ til, at vi læste en bog sammen, når vi alligevel begge havde lagt den i stakken :D

   Slet
 11. Velkommen tilbage efter en god nattelur, det måtte jeg også ty til. Så nu er det tilbage til bøgerne. :)

  SvarSlet
 12. Happy Read-a-Thon!
  Vi er trådt ind i den 21. time og der er under 4 timer tilbage. Dette Read-a-Thon har været mindeværdigt og fantastisk, husk at nyde den sidste del af det til fulde. Der er hele 6 måneder til vi oplever det igen. Tag dig tid til at sende en kærlig tanke til den forfatter du læser, spis de sidste rester i snackskålen, og hvis du har lyst, så smut ud og fjol rundt med os andre på Twitter, blogs etc. :)

  SvarSlet
 13. Uh, hvad har du købt? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne gang er der faktisk ingen klassikere :b Men en masse nye YA bøger, som jeg længe har gået og sukket efter!
   Lover der kommer en video, så snart de lander i postkassen!

   Slet