.

.

søndag den 8. marts 2015

Video: Belønnings book-haul!

Jeg tror, at vi alle kender det. Der var lige én bog, vi skulle købe. Men så var der tilbud, og så var der rabbat, og så var der jo lige...
Og det ramte mig hårdt i slutningen af februar! Jeg kom til at lave en mega ordre hos SAXO.com, fordi en sød blogger nævnte plus-priserne derinde. Og så var jeg jo solgt.
Jeg bestemte mig for, at nu var det på tide at få bøger hjem, som jeg længe har ønsket mig, og jeg bestemte mig også for, at det var okay, fordi jeg har klaret den første måned i min praktik OG jeg er startet til psykolog, som er skidehårdt.

Jeg er så glad for mine nye bøger til samlingen, og selvfølgelig vil jeg dele dem alle sammen med jer :)
Videoen er både et bookhaul og en reactions-video, fordi jeg ikke havde kigget på bøgerne, inden jeg lavede videoen, så jeg håber, I kan mærke min glæde over de nye, fine ting på hylderne ;)


 Nogle af disse bøger skal helt klart læses til forårets readathon, som jeg allerede går og glæder mig til! Det er jo lige om lidt, og jeg er så småt begyndt at være i krise over min læsestak! 
Hvad skal I læse? Og køber I nye bøger til lejligheden :)?
 Jeg håber, I kan lide videoen!
Skøn søndag derude ^^ 

12 kommentarer:

 1. Skønne skønne bøger :) Jeg elsker din smittende begejstring :)
  Hvis du mener Dewey´s 24 Hour Read-A-Thon ( der er jo snart så mange forskellige), så håber jeg virkelig meget, at jeg har muglihed for at være med denne gang. Sidste gang fulgte jeg med på sidelinjen og det så bare så hyggeligt ud. Jeg har allerede tænkt lidt over hvad jeg måske vil læse, men har ikke lagt mig fast på noget endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lige præcis det readathon jeg mener! Det bliver mit 3., og jeg glæder mig som et lille barn!

   Slet
 2. Jeg elsker begrebet 'belønnings-bookhaul' :D
  Og ja, jeg er helt enig - det er meget smukke bøger, du har fundet ♥

  Jeg har også selv bestilt en god portion bøger fra Saxo (en blanding af fødselsdagsgaver samt bøger, jeg havde 'sparet op til' (jeg må kun købe én bog per tredje bog fra boghylden, jeg får læst, så jeg kan komme i bund med de ulæste bøger på hylden)), og nu glæder jeg mig bare til at få fingre i dem ;-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da en genial regl synes jeg! Det er da smart, for ellers står man pludseligt med 63738 bøger, der ikke er læst! Kunne være jeg skulle indføre det, så det ikke tager overhånd ;)

   Slet
 3. JAAA. DU SKAL LÆSE 'WE WERE LIARS' NUUUU :D GO NUTS! JAAA. Jeg har også anmeldt den på bloggen hvis det er!

  Derudover er det nogle smukke smukke bøger du har købt fra Penguin! Jeg ville nok tage dem ud af kassen... jeg har generelt altid gemt/smidt kasserne væk af en eller anden årsag - både til min Divergent-serie og Ringenes Herre-bøgerne. Men ja - så kan de også passe sammen med din anden bog jo :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lige præcis sådan jeg har det, Rikke! Det er sådan lidt mærkeligt at de står i den, men jeg tror jeg vil gemme kassen på loftet når vi engang flytter (lige nu har jo intet sted at opmagasinere!). Men det ryger ud af boksen til den tid ;)

   Jeg vil skynde mig ind og læse din anmeldelse så :D

   Slet
 4. Åååh, Puffin fineriiiier! Jeg har tre af dem: "Matilda", "Peter Pan" og "The Wizard of Oz" og jeg er FORELSKET!
  Jeg synes forresten godt, at du kan have dem i kassen - i hvert fald indtil du får de sidste 3 i "serien" hjem. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mangler jeg virkelig kun 3?! Det er da fantastisk :D

   Slet
  2. Ja, "Matilda", "Black Beauty" og "The Adventures of Robin Hood"! :D Åh og jeg har jo slet ikke en vildt stor trang til at bestille dem alle hjem.. sådan lige nu med det samme.

   Slet
  3. Åh dem skal jeg også have! Tak for tippet :D

   Slet
 5. Sikke en fin og interessant book (belønnings) haul. Nu har jeg jo lyst til at købe den fine boks med det samme!

  Angående "We Were Liars", så er jeg nok den eneste, der ikke har rost den helt til skyerne, virker det som om: jeg er stadig af den overbevisning at slutningen og Lockharts skrivestil er det bedste ved bogen, men at handlingsforløbet optil ikke er det mest spændende. — men jeg er nysgerrig efter at høre, hvad du synes om den, så den anmeldelse vil jeg se frem til!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne heller ikke lade være da mark viste mug den ;) og fortryder det ikke et sekund nu!

   Jeg har bestemt at jeg læser den som den næste bog, og jeg glæder mig virkelig! Lover en anmeldelse så snart den er færdiggjort :D

   Slet