.

.

tirsdag den 24. marts 2015

Top 10 tirsdag - Nye på TBR-listen


Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens tema er bøger, der netop er kommet på min to-read liste. Jeg har derfor valgt bare at tage de 10 nyeste på listen og skrive kort om, hvorfor de er kommet på:  1. A little princess af Fances Hodgson Burnett. Bogen var en en boks, jeg købte, med børnebogsklassikere.
  2. The Dead Girls of Hysteria Hall af Kate Alender. Forsiden så rigtig fed ud, og jeg elskede titlen!
  3. Wind in the Willows af Kenneth Grahame. Bogen var en en boks, jeg købte, med børnebogsklassikere.
  4. I blinde af Eva Maria Fredensborg. Bogen er et anmeldereksemplar.
  5. The Fill-In Boyfriend af Kasie Wast. Jeg er ellevild med forsiden og idéen med historien! Jeg glæder mig bestemt til at læse den!
  6. The Jewel af Amy Ewing. Forsider med kjoler, behøver jeg at sige mere? Det er kun forsiden (og også lidt andres anmeldelser), der har gjort mig interesseret i denne bog.
  7. Playlist for The Dead af Michelle Falkoff. Jeg elsker idéen med bogen og drømmer om, at den er lige så fantastisk som Døde piger lyver ikke!
  8. The Adventures of Huckleberry Finn af Mark Twain. Bogen var en en boks, jeg købte, med børnebogsklassikere.
  9. De berusedes vej af Jakob Melander. Bogen er et anmeldereksemplar.
  10. Anne of Green Gables af LM Montgomery. Jeg har aldrig læst Montgomery, men heldigvis var en af hendes bøger i boksen med børnebøger, som jeg købte!
 Hvilke bøger har I netop sat på jeres to-read liste?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar