.

.

søndag den 15. marts 2015

Top 10 Tirsdag - Forårsbøger


Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens tema er bøger, der står på min forårs læseliste. Jeg laver som sådan ikke en læseliste for de specifikke årstider, men jeg ved i hvert fald hvilke bøger, jeg skal læse indenfor den nærmeste fremtid :) Som altid er bøgerne stillet op i vilkårlig rækkefølge:


  1. Playlist for the Dead af Michelle Falkoff. Denne bog står på hylden og venter på mig og readathon: Jeg glæder mig sådan!
  2. The Wizard of Oz af L. Frank Baum. Planen er også at læse denne bog til forårets readathon. Jeg glæder mig så meget til skøn børnelitteratur og sand magi!
  3. Legend af Marie Lu. Legend har ligget og kigget på mig længe, og nu har jeg bestemt mig for, at den skal læses! Jeg har en idé om, at den minder meget om Hunger Games og Divergent, så jeg glæder mig til at se, om den falder i min smag.
  4. Caldera: Skyggernes spil af Mette Bundgaard Laursen. Jeg elskede den første bog i serien, og derfor glæder jeg mig til at se, om den her lever op til de høje forventninger :D
  5. Mig før dig af Jojo Moyes. Forår er blomster, sol og varme. Og hvad er bedre end en kærlighedsbog med forårsstemning? Jeg håber at få læst denne bog i løbet af foråret: om ikke andet så måske til sommer?
  6. Twilight af Stephenie Meyer. Jeg har længe villet genlæse Twilight-serien, men jeg ved ikke, hvornår jeg kommer i gang. Jeg håber på, at det kommer til at ske her i foråret :D
  7. Miss Peregrine's Home of Peculiar Children af Ransom Riggs. Bogen her er også på mine læsemål fr 2015. Jeg regner med, at jeg snart får den læst, for den har stået siden december og ventet på mig ;)
  8. The Selection af Kiera Cass. Jeg købte de 2 første bøger i denne serie på dansk til bogforum i november. Jeg håber, at jeg her i foråret får taget mig sammen og åbnet den første i serien!
  9. Besat af Christina Bonde. Jeg vandt hele Nattens Sanger-trilogien til bogbloggertræffet i december. Nu må det da være på tide, at jeg får læst den første. En masse bloggere har rost serien rigtig meget, så jeg glæder mig til at se, om jeg er enig med dem.
  10. Orange is the New Black af Piper Kerman. Nu kommer sæson 3 af tv-serien snart, og jeg knuselsker de første 2! Bogen har jeg anskaffet mig, og jeg glæder mig sådan til at læse Pipers egen historie om at være i fængsel.
Hvilke bøger regner I med at nå at læse her i foråret?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar