.

.

onsdag den 25. februar 2015

Vlog: De 10 kæreste bøger i min samling

Hvad er det, bøger gør ved os? Hvilke læseoplevelser forlader os aldrig, og hvilke søger vi tilbage til igen og igen, fordi de her gjort ud lykkelige og har ramt os så voldsomt?

Alle de oplevelser, som jeg kan se tilbage på, har alle gjort helt særlige ting for mig. Jeg husker nætter med Harry Potter-bøgerne, hvor stearinlys og lommelygter har snydt mine forældre. Jeg husker somre i sommerhuse med ungdomsbøger, jeg slet ikke kunne slippe og måtte læse igen og igen, fordi jeg ikke kunne forstå, hvor rørende fortællingerne var.
Jeg husker sygedage, der blev reddet af barndomsglæder og magi. 

Jeg har derfor valgt at dele dette med jer! I denne video viser jeg og fortæller jeg om de 10 bøger i min samling, som jeg har allerkærest. Det kan være grundet denne specifikke og smukke udgave eller en historie, som vil være hos mig for evigt. 

Ikke nok med, at jeg er begyndt at lave videoer til bloggen. Fra nu af laves de i samarbejde med bog-vlog.dk. Det er et fedt koncept, som Rosinante&Co har stablet på benene. Meningen med projektet er, at bogelskere laver videoer om bøger, de netop har læst, lister af forskellig art eller generelt videoer, hvor de taler om bøger.
Jeg er blevet en del af denne udvalgte skare, og det er så fedt et projekt, som jeg elsker at være med i :D 
Dette er min første officielle video i samarbejdet, og jeg håber, I kan lide den.


Hvilke bøger holder I allermest af? Hvilke fortællinger har ændret jeres læseliv?

4 kommentarer:

 1. Fedt, Xenia!
  Jeg er rigtig glad for rigtige mange af mine bøger. Særligt dem fra Folio Society, men også mine The Heirloom Collection af Jane Austens værker. Og så elsker jeg noget så simpelt som ine Wordsworth bøger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er også så mange udgaver, jeg virkelig elsker! Men jeg tror, at jeg venter med den video til mit næste bogkøb ;)

   Slet
 2. Åh, sikke en skønskønskøn video!
  Jeg kan slet ikke vælge hvilke bøger af mine, jeg er aller gladest for, men jeg tror, at jeg vil prøve at sætte mig ned en dag og lave en liste ala din! :)
  Igen: skønskønskøn video og skønne bøger!

  SvarSlet
 3. Tak Malene :))
  Jeg glæder mig til at se listen! Det er virkelig også svært at beslutte sig skulle jeg hilse og sige!

  SvarSlet