.

.

lørdag den 28. februar 2015

Månedlig opsummering: Fornyende februarDette var februar for mig: Februar var en måned med nye kapitler og en frisk start! Jeg er startet på et nyt praktiksted, og det har givet mig en helt anden hverdag uden skolebøger og lektier. Nu er jeg ude i den 'virkelige verden', og det er så dejligt. Personligt endte jeg aldrig med at vænne mig til at gå i skole i løbet af det sidste semester, så det er dejligt med fast arbejde igen. Jeg er startet med at arbejde som pædagog i folkeskolen, og det er en fantastisk klasse med skønne børn og masser af udfordringer, så der er nok at tage fat på.
Med praktikken er der også kommet psykologbehandlinger, og jeg er langt om længe kommet i gang med behandling for angst og PTSD. Det er hårdt. Det er skidesvært, men jeg overlever, for det skal jeg! Og med praktikken er der ofså kommet 2x40 minutters bustur om dagen! Jeg ELSKER, at jeg nu kan få læst en masse, og mine busture bruges til afkobling med en skøn bog i hænderne. 
På trods af det har jeg ikke fået læst så meget som jeg ønskede i denne måned, for det ene øjeblik tog det andet.

I februar læste jeg: 3 bøger. Det er bestemt ikke overbevisende, men ikke desto mindre har jeg fået læst bøger, som jeg længe her glædet mig til!


Februars bedste bog: Den bedste bog i denne måned var uden tvivl En Plus En af Jojo Moyes! Jeg var ellevild med historien, og det var fantastisk at læse en romantisk bog, som jeg faktisk godt kunne lide, hvilket overraskede mig. Den var humoristisk, smuk og bedårende. Jeg glæder mig så meget til at læse flere af hendes bøger. 

I februar fik/købte jeg disse bøger: I februar har jeg både købt og fået bøger tilsendt. Jeg har købt 9 bøger, fordi jeg endelig havde penge og virkelig har haft lyst til at shoppe bøger i så lang tid! Og så har jeg fået en del til anmeldelse. Så snart de bøger, jeg har købt, ankommer, laver jeg en video og viser jer mine små skønheder :D 

Februars mest skuffende bog: Den mest skuffende bog var uden tvivl Nattens fucking magi! Jeg var slet ikke imponeret, og jeg havde så svært ved at få den gjort færdig. Øv øv!


Hvad byder den kommende måned på?: Jeg har bestemt mig for, at marts bliver en måned, hvor jeg skal læse flere engelske bøger. Jeg købte en del, mens jeg arbejdede hos bog og ide, og derfor skal nogle af dem også læses nu! Derudover håber jeg, at nå en masse ungdomsbøger, som skal anmeldes, og jeg glæder mig især til at læse Under stjernerne på himlen, som skulle minde meget om Johns Greens fantastiske værker.

Hvordan har jeres februar måned været? Og hvilke bøger glæder I jer til at læse i marts?? 

4 kommentarer:

 1. Åh, hvor godt for dig, at være kommet ud i noget nyt, der tiltaler dig mere! :)
  Og Angst (og PTSD) er en værre stodder, som du simpelthen bare skal sparke i røven så godt du kan - det er virkelig godt, at du er kommet igang med et behandlingsforløb! :)
  Held og lykke med det hele!

  SvarSlet
 2. Hvor er du sød Malene <3 Tusind tak! Jeg sparker lidt ekstra til for dig :D

  SvarSlet
 3. Hvor er det fedt at du kan se positivt på det at have lang transporttid til og fra praktik. Da jeg selv arbejdede i Legoland, hvilket også krævede 2x40 min. transport, og jeg fik simpelthen læst så meget på de busture. Det er en god måde at "lade op" til arbejde og igen "lade ned" efter arbejde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det virkelig! Jeg ville hade hvis jeg skulle skifte bus og sådan, for så blev man revet ud af det. Men når det er den samme, er det jo med et fantastisk flow, og det gør det til en skøn 'mig-tid' :)

   Slet