.

.

søndag den 11. januar 2015

Video: Min bogreol

Bøger er noget, som jeg elsker at have stående. Jeg elsker hvor meget personlighed, der er i en bogreol. For mig er de bøger, der står fremme, mine dyrebareste skatte, og jeg smiler altid, når jeg går hen til reolen og kigger på alle de smukke fortællinger, der bare står og venter på, at jeg læser eller genlæser dem. 
I mange år har min bogreol stået i alfabetisk orden efter forfattere, men jeg har længe ønsket et nyt system, så bestemte serier og udgaver kunne stå sammen.
En effektiv søndag tog jeg mig sammen og endte med at rydde hele reolen og derefter sætte bøgerne op som jeg ønskede!

Nu har jeg drømmebogreolen (ja, der mangler rigtig meget plads, men det kommer, når vi flytter), og jeg har derfor valgt at lave en video til jer, hvor jeg viser min fine reol frem og de bøger, jeg holder så meget af:


Jeg håber at kigget på reolen har været lige så magisk for jer, som det er for mig, hver gang jeg går forbi :) (læg endelig mærke til den magiske musik, som jeg har fået lagt ind i videoen også! Jeg er meget stolt af dette lille projekt) ;)

Hvordan er jeres bogreol organiseret? Og hvilke bøger skatter I allerhøjest?

14 kommentarer:

 1. Sikke en fin video Xenia! :D
  Der er rigtig mange skønne og flotte bøger imellem.

  Jeg organiserer min egen bogreol efter højde/genrer og serier samlet - hvilket nogle gange kan skabe lidt problemer højdemæssigt i hvert fald d:

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Rikke, tak :D
   Efter højde? Det lyder vildt! Og især hvis serierne skal holdes sammen, for nogle gange er de så forskellige!

   Slet
  2. Ja præcis! Det giver lidt problemer nogle gange xD

   Slet
 2. Dejligt video! Det er altid så skægt at se, hvordan andres bogreoler ser ud. Mine er organiseret efter serier og udgaver, sådan at alle de smukke bøger får lov til at stå sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige præcis! Før stod mine B&N bøger fra hinanden og det duede jo ikke ;)

   Slet
 3. Hvor er det bare en fin video, og jeg synes baggrundsmusikken er skide god! Og skønt at se, at det ikke kun er min mand og mig, der er så gammeldags, at have cd'er til at stå fremme :D Men vi har nok egentlig organiseret vores bøger på samme måde som du har nu - altså mere eller mindre efter genre. Jeg er dog halvdårlig til at sætte rigtig på plads, så de står lidt hulter til bulter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det er først efterfølgende, at jeg læser din kommentar nedenunder videoen - musikken er virkelig magisk! :D

   Slet
  2. Haha med hensyn til cd'er og film er vi enormt gammeldags xD Det er meget Marks ting og det skal selfølgelig også have plads ;)

   Baggrundsmusikken er jeg selv vild med så fedt du også tager godt imod det :D

   Slet
 4. Hvor er din video og bogreol fin. Tak for rundturen. Synes altid det er så hyggeligt at se lidt af andres reoler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak :D
   Og ja det er så dejligt med forskelligt inspiration!

   Slet
 5. Tak for rundturen, hvor er det bare en skidefin video!

  SvarSlet
 6. Hvor var det virkelig en hyggelig video. Det er altid så skønt at se andres bogsamlinger :)

  SvarSlet