.

.

tirsdag den 3. februar 2015

Top 10 Tirsdag - Dem jeg virkelig burde læse!Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens tema er bøger, som jeg slet ikke forstår, at jeg aldrig har fået læst. Det er simpelthen så pinligt, når der er tale om emner som dette, fordi jeg føler, at der er visse bøger, man som bogelsker bare SKAL have læst. Så denne liste bliver nok også en del litterære indrømmelser for mit vedkommende. Jeg har valgt ikke at sige, at bøgerne skal være fra en bestemt genre
.

  1. Ringenes Herre: De 2 tårne af Tolkien. Jeg havde det så svært med den første bog i serien. Når den var god, var den fantastisk, smuk, eventyrlig og fuldstændig unik! Men når de så diskuterede, om de skulle gå til højre eller venstre for 73823.gang, blev jeg ærgerlig. Og det er nok derfor, jeg er så bange for at fortsætte i serien. Men måske den lange intro er ovre nu? Who knows...
  2. Ringenes Herre: Kongen vender tilbage af Tolkien. Samme grund som ovenfor ;)
  3. Stolthed og fordom af Jane Austen. Jeg har lidt en idé om, at man ikke er en rigtig, kvindelig bogelsker, før man har læst denne bog... Fordi den står bare på alles liste som en bog, der SKAL læses. Og jeg vil så gerne, men... Jeg er så angst for ikke at kunne lide Jane Austens værker, og jeg vil slet ikke turde fortælle det til nogle, hvis jeg ikke brød mig om hende.
  4. Jane Austen generelt.... JEG VED DET! Jeg skal læse noget af hende! Åh men... Ja, læs ovenfor...
  5. 1984 af George Orwell. Med min kærlighed for dystopiske romaner, er det jo forfærdeligt, at jeg ikke har læst den, der startede det hele! Men det kommer. Jeg skal bare finde en smuk udgave af den, som jeg kan have stående på min klassikerhylde :)
  6. If I should die af Amy Plum. Jeg elskede de to første bøger i serien, men af en eller anden grund, er jeg aldrig nået videre til den sidste i trilogien. Hvorfor aner jeg ikke. Det er ret pinligt...
  7. Alice in Wonderland af Lewis Carroll. Ja. Jeg elsker jo Disneyfilmen! Jeg ELSKER den! Den er noget af det allerbedste, og jeg vil så gerne læse den som skrevet værk. Hvorfor har jeg ikke gjort det egentlig??
  8. Mig før dig af Jojo Moyes. Bogens forside er magisk. Den står signeret hjemme på reolen. Måske skal det være den næste bog, jeg kaster mig over??
  9. Silkeorm af JK Rowling. Jeg som stor Rowling fan har dags dato ikke læst alt det, hun har skrevet. SHAME ON ME! Især fordi jeg synes, den første i serien var overraksnede god.
  10. Alt for meget Stephen King. Det er SÅ få King-værker, jeg har læst, og jeg skammer mig så dybt over det. Han skriver fantastisk, og der er så mange af hans bøger, der står hjemme på reolen.
Jeg er helt pinlig over dette indlæg ;) Hvilke bøger har I aldrig fået læst, som I synes I bare burde kende til?   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar