.

.

tirsdag den 6. januar 2015

Top 10 Tirsdag - Debut-romaner i 2015


Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens tema er debut-romaner, som jeg glæder mig til at læse i 2015. Som jeg har skrevet i tidligere indlæg, er jeg ikke typen, der kigger vildt langt frem i tiden, kun hvis jeg lige ved, at en bestemt forfatter har tænkt sig at udgive noget nyt. Derfor har jeg researchet til dette indlæg, og listen er denne gang heller ikke kommet op på 10 kandidater, sorry....

 1. Red Queen af Victoria Aveyard. Jeg har tidligere skrevet om denne bog herinde i et indlæg, der handlede om bøger, jeg glædede mig til i det kommende år. Dne lyder spændende, og forsiden er skide flot!
 2. Ink and Ashes af Valynne E. Maetani. Her er det titlen og forsiden, der har solgt mig. Ja, det er vel ikke mere at sige ;)?
 3. The Night we said yes af Lauren Gibaldi. Endnu en bog, hvor forsiden virkelig fortryller mig! Det lyder som en skøn, sjov og smuk ungdomsbog, som jeg rigtig gerne vil have fingrene i.
 4. Playlist For the Dead af Michelle Falkoff. Denne bog er jeg til gengæld skide spændt på! Handlingen minder en del om 13 Reasons Why, som jeg virkelig elsker! Idéen om, at en ven skal finde ud af, hvorfor hans kammerat begik selvmord ud fra en spilleliste, er så interessant, og den glæder jeg mig enormt til at læse!
 5. Tiny Pretty Things af Sona Charaipotra og Dhonielle Clayton. Forsiden er fed, og bogen beskrives som en blanding af Pretty Little Liars og Black Swan. Kan man andet end at glæde sig til denne bog??
 Hvilke bøger glæder I jer til i det næste år? Jeg kunne virkelig godt bruge nogle idéer til min læse-liste :D

4 kommentarer:

 1. Uuuuh jeg elsker både Pretty Little Liars og Black Swan, så jeg MÅ læse Tiny Pretty Things! :D Dejligt med lidt inspiration med kommende bøger, især når jeg slet ikke selv kan holde styr på kommende udgivelser :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha jeg har det på samme måde! Jeg var ude at researche for første gang! Er normalt skide dårlig til at holde styr på sådan noget ;)
   Men ja, jeg glæder mig virkelig også til den!

   Slet
 2. Red Queen ser jeg også frem til, den skulle være lidt eventyr inspireret og det elsker jeg! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det giver lidt ekstra til historien :D

   Slet